Ilustrační foto: ingimage.com
Láska kvete v každém věku - a nevěra také
16. 4. 2020
Jsou muži, kteří léta podvádějí své manželky se stále stejnou ženou. A naopak, jsou ženy, které dlouhé roky mají vedle manželství paralelní tajný vztah. Mnohdy o něm dokonce ví i jejich okolí, jen jejich partneři ne.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danuše D'Engeli
19.5.2020 05:31
Nejhodnotnější vztah zažívám až nyní. Trvá již deset let. Láska přerostla v přátelství. Máme podobné záliby, máme k sobě úctu a vyhovuje nám, že se vidíme občas. On i já potřebujeme svobodu, lépe řečeno čas na své vlastní záliby. Dokud žil můj manžel, tak říkával, že jeho láska ke mně zraje. Nechápala jsem to... Nyní ano, protože je můj vztah k mému příteli srozumitelný, "zraje".
Josef Devotský
22.4.2020 11:07
Někdy je to opravdu složité a zkrátka výhody setrvávání v takovémto vztahu převyšují nevýhody.
Soňa Prachfeldová
18.4.2020 18:15
Nevím, naštěstí jsem tímhle neprošla. Ale vím, že ženy bohatých mužů, které žijí v přepychu se toho luxusu nevzdají. Ale je to až takový luxus?
Zuzana Pivcová
17.4.2020 17:40
Nedovolím si hodnotit, natož "hodit kamenem". Kdysi v našem příbuzenstvu měl muž kromě manželky dlouholetou druhou partnerku. Manželka to snad i věděla, ale nijak neřešila. Když po letech zemřela, muž si tu druhou ženu vzal. Bylo jí v té době asi 57 let a byl to její první sňatek. Určitě ale nikdo z nich dvou nečekal na něčí smrt.
Dana Novotná
16.4.2020 16:42
Myslím, že je málo takových žen, které by snášely několik let nevěru. Ale znám takovou. Manžel ji celou dobu oprašoval, byl pozorný, všímavý, ideální muž. Ale nesměl jít- jet někam sám. Dnes bez sebe neudělají krok. Krásný vztah, ale až prodělali oba rakovinu a je jim přes 70 let. Ale naopak znám paní, dnes 83 let, ta se rozvedla v 65 letech, a říká, že to byl její nejlepší krok v životě.
Danka Rotyková
16.4.2020 10:53
Přiznám se bemučení - dlouholetý vztah svého partnera (tedy nevěru, jakou popisuje v článku paní Anna) bych nedala. Chápu, že při 2 dětech je to složité, Anně šlo zřejmě i o finanční stránku, ale neumím si představit, jak bych s ním dál sdílela společný život. Těším se, že se k článku vyjádří i muži.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA