Foto: autorka
Předjarní výlet na Pustevny a na Radhošť
10. 3. 2020Naši tři vnuci, jeden prvňák a dva předškoláci, měli minulý týden jarní prázdniny. Protože dvojčata mají v únoru narozeniny a ten nejstarší v březnu, připravili jim babička a děda (my dva) překvapení v podobě třídenního pobytu v chatičce na břehu přehrady na Horní Bečvě.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
15.3.2020 07:52
Děkuju za kladné ohlasy na můj článek. Jsem ráda, že jste si zavzpomínali na známá místa a prožitky s nimi spojené.
Soňa Prachfeldová
11.3.2020 09:14
Nádherné prostředí, také vzpomínám na sraz ickařù , který organizovala Majka. Už bychom že srazů mohli vytvářet kroniku za těch pár let. Není náhodou něco již v Pamětnici ?
Zdenka Jírová
10.3.2020 23:39
Beskydy jsou krásné, kdysi jsme tam byli ještě se střední školou. Prošli jsme je podobnou trasou, ale šli jsme až do Frenštátu, kde jsme spali. Dokonce mám ještě pár fotek s Radegastem.
Jana Šenbergerová
10.3.2020 22:47
Je tam opravdu moc krásně. Klukům to určitě prospělo a prarodičům také, že?
Marta Kucharovičová
10.3.2020 18:25
Ja som bola na Hornej Bečve ako 17-ročná. Prekrásná príroda a Bečva čistá, priezračná a po kolená. Nevedeli sme sa nasýtiť chodením vo vode. Bola riadne studená, ale v mladosti vydržíte všetko. Dúfam, že to čaro zostalo aj Bečve aj tomuto zázraku prírody.
Anna Potůčková
10.3.2020 15:42
Hezky jste si to užili - v krásné přírodě. Beskydy mám také moc ráda! Krásné fotky Majko!
Marie Seitlová
10.3.2020 13:22
Určitě jste si to s vnuky krásně užili. Fotky dokazují, že je to úžasné místo. Znám to na Pustevnách, ale děkuji za fotoprocházku.
Jitka Hašková
10.3.2020 13:15
Krásný výlet. Je prima, že i kluci vydrželi bez koukání do mobilů nebo tabletů.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA