Foto: autorka
No, co, co
17. 3. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
19.3.2020 14:26
Myslím, že přírody se to velmi týkalo a už toho měla dost. Možná, že nám přece jen ještě pomůže. Díky.
Marie Doušová
19.3.2020 13:57
Denně venčím psa a u říčky Litavky ,kde nikdo není a tak máme já a fenka Roxynka klid a pohodu. Nosím roušku ,která mě hodně překáží,ale co se dá dělat. Mám brýle občas zamlžené,ale tam v přírodě ,kde nikdo není si ji vždy sundám a natahuji , až když se blížím k domovu.Přeji Všem hodně zdraví . Dík za skvělý článek i foto potěší.
Jitka Chodorová
18.3.2020 09:26
I mě jsi Hanko v momentálním srabu potěšila, na kolena si nekleknu ani náhodou, do dřepu se nedostanu, předklánět bych se neměla, ba i udržet hrneček s čajem mi dá zabrat. Jak já bych uklízela(je to třeba), ale vsedě toho moc neuklidím, taky musíme něco jíst, to nemůžu odbývat, už kvůli nemoci mého muže, takže vyvařuji, co se dá a po obědě padám do limbu skoro vestoje. A kde jsou další povinnosti, které se musí denně udělat, ty, které se "nemusí", ty zrají před mými zraky a je mi z toho někdy i do pláče. Děkuji za povzbuzující humor Tvého článku a držím Ti palce, ať je zase o něco líp.
Jitka Chodorová
18.3.2020 09:26
I mě jsi Hanko v momentálním srabu potěšila, na kolena si nekleknu ani náhodou, do dřepu se nedostanu, předklánět bych se neměla, ba i udržet hrneček s čajem mi dá zabrat. Jak já bych uklízela(je to třeba), ale vsedě toho moc neuklidím, taky musíme něco jíst, to nemůžu odbývat, už kvůli nemoci mého muže, takže vyvařuji, co se dá a po obědě padám do limbu skoro vestoje. A kde jsou další povinnosti, které se musí denně udělat, ty, které se "nemusí", ty zrají před mými zraky a je mi z toho někdy i do pláče. Děkuji za povzbuzující humor Tvého článku a držím Ti palce, ať je zase o něco líp.
Anna Potůčková
18.3.2020 08:49
V této době je prima, když si to všechno tak člověk nebere a umí to podat i v zábavné formě, což se v článku podařilo.
Hana Šimková
17.3.2020 22:32
Také jsem si ušila roušku, ale protože šít neumím, tak si myslím, že bych v ní někoho hodně vystrašila. No za kostel ji nosit nebudu a jinam nesmím chodit
Alena Tollarová
17.3.2020 22:25
Možná se koronavirus kostela bojí stejně jako čert kříže, a tak je tam venčení bezpečné. Ale nikomu bych to neříkala, aby tam nezačali chodit všichni obyvatelé města. :) Taky jsem dneska lezla po kolenou. Hledala jsem zaběhnutou želvu. Spala v látkách, které jsem vytáhla ze skříně a nechala na zemi kvůli výběru na šití roušek ...
Hana Šimková
17.3.2020 21:51
Soňo díky za optání, s pejskem vybíhám za kostel on chudáček vykonat potřebu musí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA