František Matoušek
23.3.2020 14:53
Pane Vácha, je mi o 8 let více než Vám, jste tedy pro mě vlastně mlaďas. Dovolím si s Vášimi doporučeními vládě nesouhlasit. Myslel jste to asi dobře, ale doufám, že vláda na tyto doporučení nedá, neboť to je pěkná blbost.
Naděžda Špásová
21.3.2020 17:31
Tak nevím, ale mám pocit, že je to myšleno ironicky, ne proti seniorům, ale proti těm, kteří nám diktují, co smíme a co ne.
Marie Měchurová
21.3.2020 14:56
Až na bod 3 docela s panem souhlasím. Občané šijí roušky zdarma, a Babišova firma dodává sety na roušky za peníze. Když o tom přemýšlím, nepřijdeme s manželem ani o korunu z příjmu. Syn zavřel KNIHU a je úplně bez výdělku a nároku na peníze. Dcera se doma stará o tři malé děti, a plat se jí zmenší. Klidně slevu na jízdném oželím.
Marie Seitlová
21.3.2020 14:45
Bod č. 3 je nehoráznost, jak jste si to dovolil napsat !!!
Ladislav Vesecký
21.3.2020 07:24
Tak ty tvoje "rady" , si strč laskavě do konečníku!
Soňa Prachfeldová
21.3.2020 07:11
Ano, článek obsahuje částečně dobré úvahy, také jsem se zamýšlela, že bychom i oželeli zvýšení důchodů. V tom případě nechť si zmrazí růst odměn politici a ostatní vykukové . Zrušme i Senát. Co bylo napsáno o dùchodcich, mě velmi zarazilo , že takhle uvažuje jeden z nás. Snad jsme civilizovaná společnost, která pomáhá slabým a bezmocným. Já chci tedy ještě slušně a zdravę žít .
Elena Valeriánová
20.3.2020 22:03
Já jen žasnu, jak se pan Vácha dostal do funkce *mluvčí národa českého*. Proč nepíše článek v první osobě jednotného čísla? Píše, že má 71 let. To aby se šel přihlásit k dobrovolnému odstřelu. Šťastnou cestu pane, ale nás se sebou netahejte.
Marie Faldynová
20.3.2020 22:00
Podle mých informací jedna česká lékařka nabízí rychlé testy na vir a nemá podporu vlády, roušky z nanovlákna vyrábí liberecká universita a stát radši pošle pro roušky do Číny. Nedělá někdo z viru dobrej kšeft?
Marie 00000
20.3.2020 20:43
Tak nevím - dělá si autor srandu, nebo to opravdu myslí vážně? Opravdu se považuje za takovou nulu? Já zírám. A pak nás mají mít mladí v úctě....
Helenka Vambleki
20.3.2020 20:19
Teda mě tenhle článek úplně nadzvihl ze židle, já jen žasnu, sedmdesátníci bez nároku na život???? Cituji " v konečném důsledku /ušetří/ i stát na důchodech" teda autor by normálně sprostě nechal seniory 70+ poumírat a šlus!!! V poslední době se s podobnými názory setkávám hlavně z úst mladých a nezkušených, kteří v nás vidí brzdu státu, vysoké výdaje na naše důchody, zbytečné výdaje na slevy jízdného - ale tady, na íčku? Nevím, jestli se mám smát nebo brečet. To jsme to dopracovali. Takže milí íčkaři, rychle si jdu užít ještě ty čtyři roky do sedmdesátky, ono to strašně rychle letí a bude to coby dup. A vy, co už 70+ máte, tak se s námi tady můžete pomalu loučit, vy už podle pana Váchy nemáte pražádné právo žít!
Načíst starší příspěvky