Krokem Krakovem
Foto: autor

Krokem Krakovem

23. 3. 2020

O tomto starobylém polském královském městě se dozvíte nekonečně víc z internetu. Já tam nebyl jako turista (ani kulturista, ani naturista). Mohu přispět jen několika postřehy a fotkami, jak to  obvykle ze svých cest píšu. Hlavně to, co se v příručkách pro turisty nedozvíte.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Byla jsem v Polsku před několika lety ve Wroclawi. Také nádherné starobylé město, bylo to v červnu, do noci město pulzovalo životem, všude spousta kolařů a zejména mladých lidí. Moc se mi tam líbilo.
Oldřich Čepelka
Nojo, když já vždycky fotky pečlivě vybírám a děsně s nimi šetřím. Asi bych neměl.
Vladislava Dejmková
Zajímavé. Uvítala bych i více fotek.
Zuzana Pivcová
O polské válečné historii vím něco díky práci v archivu. S celou tlustou spisovou složkou o případu Katyn jsem se setkala v 90. letech v Bundesarchivu, jednalo se o převzatý materiál z bývalého archivu východoněmecké Stasi. Poláky jsem poznala jen povrchně při stážích pro němčináře v NDR. Byli velmi sebevědomí a na kurzy v NDR jezdili jen proto, že to byl povinný předstupeň možné účasti na kurzu v NSR. Sama jsem však nikdy v Polsku nebyla.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%