Foto: autor
Krokem Krakovem
23. 3. 2020O tomto starobylém polském královském městě se dozvíte nekonečně víc z internetu. Já tam nebyl jako turista (ani kulturista, ani naturista). Mohu přispět jen několika postřehy a fotkami, jak to obvykle ze svých cest píšu. Hlavně to, co se v příručkách pro turisty nedozvíte.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
23.3.2020 19:20
Byla jsem v Polsku před několika lety ve Wroclawi. Také nádherné starobylé město, bylo to v červnu, do noci město pulzovalo životem, všude spousta kolařů a zejména mladých lidí. Moc se mi tam líbilo.
Oldřich Čepelka
23.3.2020 13:40
Nojo, když já vždycky fotky pečlivě vybírám a děsně s nimi šetřím. Asi bych neměl.
Zuzana Pivcová
23.3.2020 10:48
O polské válečné historii vím něco díky práci v archivu. S celou tlustou spisovou složkou o případu Katyn jsem se setkala v 90. letech v Bundesarchivu, jednalo se o převzatý materiál z bývalého archivu východoněmecké Stasi. Poláky jsem poznala jen povrchně při stážích pro němčináře v NDR. Byli velmi sebevědomí a na kurzy v NDR jezdili jen proto, že to byl povinný předstupeň možné účasti na kurzu v NSR. Sama jsem však nikdy v Polsku nebyla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA