Ilustrační foto :pixabay. com
Rouškování
22. 3. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Kopecká
19.4.2020 19:33
Svou troškou do mlýna musím podotknout, že mně se to taky nelíbí. Naše pracoviště jede pořád dál a já to se svým astma udýchám jen tak tak. Jsem ochotna udělat jakýkoli ústupek ve prospěch toho, aby nás to zdárně minulo, ale mít na puse roušku mi vážně nevyhovuje....
Marie Novotná
23.3.2020 19:09
Roušku přitisknu na nos a podstrčím pod brýle.Pak se nerosí.U některých roušek je výstuha na nos a drží tvar nosu a tím i pod brýlemi.-Ovšem v těchto mrazivých dnes je i toto opatření na nic. :-) To pak jdu po paměti bez nich.Hezky popsané rouškování.
Naděžda Špásová
22.3.2020 19:12
Hanko, mám podobné pocity. Vycházení mi nikdo nezakáže, rouška mě děsně štve, mám z ní rýmu. Už aby to bylo pryč. Tentokrát mi rychlé plynutí času vadit nebude.
Eva Hynkova
22.3.2020 17:56
Skvělý článek, dnes ráno jsem vyrazila v daném čase pro nákup - s rouškou, kloboučkem, šátkem kolem krku a najednou jsem si připadala jako lupič. Pocit zmocnil na mě zírající ostraha u vchodu.Asi i jemu jsem byla podezřelá.
Jinak jsem byla velmi spokojená - sortiment široký, žádné prázdné regály, lidí málo - aspoň tak.
Hana Rypáčková
22.3.2020 16:43
Hani, je to humorné...A že mám brýle je výhodné, co kdyby mi někdo prsknul do očí? A mlha na brýlích je lepší než šedý zákal..Zmizí sama...
Jana Šenbergerová
22.3.2020 15:56
Hezky popsaný seniorský čas rouškový. Asi jsme si o ty náhubky všichni koledovali. A neříkejte "já ne, já ne, to ty, to ty", nebo nakonec budu vděčná za masku, za kterou se mohu potutelně usmívat. Má to i své výhody, nemusíme koukat na některé "ksichty kyselé". A líbí se mi, že teď většinou pro jistotu všichni zdraví všechny, protože mají problém poznat se.
Irena Drob
22.3.2020 15:41
Také mě článek pobavil, vtipně popsané pocity v roušce. Moje první pokusy vyrobit bez šití roušku z rukávu trička, nedopadly dobře, materiál se za ušima natahoval, takže by viry měly volné pole působnosti. Dala jsem se do šitých, ale ty, které jsou údajně vhodné pro všechny, na mně odstávají na bradě. Netěsnost může být i problém zamlžování brýlí, osvědčil se mi drátek v horní části, který se natvaruje přesně na nos a je po problému.
Eva Mužíková
22.3.2020 15:13
Hani, neměj obavy, mne jsi tedy pobavila. Zkrátka jak Ti někde někdo radil, piš, piš, piš. Umíš to. Mladí mne dnes požádali, zdali bych jim také nějaké ropušky nespíchla. Proč ne. Tak jsem vysypala odstřižkovou krabici a žasnu, kolik krásných bavlněných látek mám nasysleno. Tak ještě telefonní konzultace s Hankou R., jak nejlépe na to a mám o zábavu postaráno... Bertice
Dana Puchalská
22.3.2020 14:26
Ano, jsme na tom asi všichni stejně. No co naděláme, že?? Musela jsem se zasmát, když jsem článek četla... Zaujalo mně to stříhání ušima. :-) :-) A s brýlemi to je fakt dílo. Zkoušela jsem je potřít ubrousky proti zamlžení z optiky. Je to trochu lepší.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA