Ilustrační foto: ingimage.com
Sedm úkolů, spousta inspirace aneb Hrátky v karanténě
22. 3. 2020Nesedět celý den u zpráv, ale být co nejvíce aktivní. To je zásadní rada psychologů, jak si udržet klidnou mysl v této těžké době. Pojďme se touto radou řídit i my na portále i60.cz. Připravili jsme pro vás na následující týden sedm úkolů. Jejich plnění posílí nejen vaši mysl, ale zároveň se může stát inspirací pro ostatní čtenáře.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
23.3.2020 10:37
Za sebe, ne za redakci, jsem si splnila 4. úkol. Podst. jméno mi bylo jasné hned, zato při počtech jsem válčila se zapomenutými vědomostmi o jednotkách, třeba objem, i čas Asi by mě do toho gymplu (narozdíl od Raškovic Aničky) nevzali. Ale něco jsem spočítala, takže splnila. Vyšlo mi (víc neřeknu) něco po poledni. Je to nesmysl?
Věra Ježková
23.3.2020 09:59
Hezký nápad, děkuji. Hlásím splněnou druhou polovinu bodu 4. Počítat nebudu, neumím, nebaví mě to. Vařit nic pozoruhodného nebudu, cvičit taky ne. Ve zbývajících bodech se zapojím. :-)
Jitka Vitvarová
23.3.2020 09:10
Úkol č. 6 mám splněný cvičím pravidelně už mnoho let Tibeťany , úkol č. 3 téměř splněn vařím obden a šiji roušky už jsem jich našila 12 a dnes budu pokračovat.
Soňa Prachfeldová
23.3.2020 08:43
Také jsem začala dnes č 6, mám svoje cviky, ale trochu změny neuškodí.
Hana Rypáčková
23.3.2020 08:29
Zatím jen šiji ve volném čase...Až řeknou dost, tak se teprve zamyslím...
Svatava Páleníková
23.3.2020 08:11
To je hezký nápad. Hlasím první S, zacvičila jsem si jógu podle videa. Ne všechno jsem zvládla, ale líbilo se mi to.
Elena Valeriánová
22.3.2020 23:26
Já asi začnu sedmičkou :-) Už mi to heslo íčka chybělo. Tak s chutí do toho a půl je hotovo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA