Ilustrační foto: ingimage.com
Lidé ztrácejí schopnost soustředit se na podstatné věci
24. 3. 2020
Kvalitní jídlo, odpočinek, spánek, zajímavá kniha, povídání si s přáteli, procházka v přírodě. To jsou nejpodstatnější věci, které dokáží udělat život lepším, ba dokonce zlepšit zdraví. Problém je v tom, že je většina lidí považuje za věci obyčejné, samozřejmé, nudné. Tak nudné, až je vyřazuje ze svých životů.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
24.3.2020 12:33
Trochu se mi ten článek zamotal, ale je z toho stejně zřejmé, co jsem chtěla říci.
Hana Šimková
24.3.2020 12:23
Pane Raška možná, že to úplně s koronavirem nesouvisí,já jsem to opravdu nedočetla do konce, ale to poučování jak by měl důchodce žít, co by měl dělat nebo nedělat, dávání příkladu jiných důchodců , nemyslíte, že už ten důchodce to číst nechce ? Opravdu jsem vás rozčílit
Omlouvám se pane Raška, opravdu tam koronvirus nebyl , ale stejně jsem to nedokázala dočíst do konce. Podívejte se sám, kolik je tady už článků s radami a příklady jak má důchodce žít, jak se má chovat, nebo nechovat?Copak jsme tak nesvéprávní, abychom si neuměli poradit? Naštvat jsem vás opravdu nechtěla. Vím, že paní na obrázku něco poslouchá a že i to je pro nás návod, ale bohužel opravdu vypadá jako neživá.
nemožní, že si neumíme poradit sami ?
0mlouvám se, opravdu jsem článek nedočetla, ale podívejte se, co už je tady článků se stejnou tematikou.Copak si opravdu myslíte, že jsme tak nemožní, že stále takové potřebujeme?
Jan Raška
24.3.2020 10:46
Možná by bylo dobré si před psaním komentáře nejdříve přečíst text. Tento článek vůbec nesouvisí s koronavirem. Anebo nekomentovat na základě fotografie a domněnek, co asi článek obsahuje. Děkuji.
Hana Šimková
24.3.2020 10:20
Ta paní na tom obrázku vypadá jako po smrti. Tak takhle prosím dost a já se nemůžu soustředit na tento článek a poučování.Nejsme nesvéprávní a určitě víme co pro sebe dělat.
Hana Šimková
24.3.2020 10:09
Nevím, ale nezdá se vám toho poučování co mají důchodci v této době dělat dost?, Já si myslím, že jsme většinou svéprávní a že si dle možností každý se svým časem poradí. Myslím, že je toho o koronaviru už dost a začíná to být neúnosné.Prosím dejte už aspoň na těchto stránkách pokoj. Myslím, že toho víme dost a pokud nemáme pro-padnout depresím tak už pište o něčem jiném.,
Jitka Hašková
24.3.2020 09:49
nepřečetla jsem to celé, připadá mi to zbytečně pesimistické a poučující jako v první třídě. Nejraději mám rubriku Dobré zprávy.
Hana Šimková
24.3.2020 09:32
Já žiji prostě a jednoduše není mi to obtížné a ani sama se sebou se nenudím. Vždy se dá najít něco zajímavého, když člověk hledá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA