Ilustrační foto :pixabay. com
Držte se, a to za všech okolností
27. 3. 2020Když jsem byla v šesti měsících předána svými rodiči do péče prarodičů, byli již oba, babička i děda, v seniorském věku. Byla to od nich odvaha, si vzít tak malé dítě do péče, ale bylo to tak a já jsem jim celoživotně vděčná a vzpomínám na babi a dědu s láskou a vděčností.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
9.4.2021 12:14
Hezké vzpomínky na ranné dětství, Jindřiško. Já jsem začala jezdit do Neratovic teprve před třema roky, když se tam přestěhovala moje sestra. Znám i tamní hřbitov (v místní části Lobkovice), má tam urnu můj švagr.
Květuše Pinkasová
28.3.2020 22:37
Hezké vzpomínkové večerní počteníčko! Taky jsem si v 5 létech z třešně slítla. Určitě bych to dolu nedala. Mám pocit, že v té předškolní době se toho událo snad všechno hezké, na co si vzpomínám! Jindřiško a domeček si koupili prarodiče? A Jindřiško, proč musí být ty višničky a třešničky stále tak lákavé i na té Tvé fotečce ještě dnes!!!
Soňa Prachfeldová
27.3.2020 22:43
Moc hezké vzpomínání na uplynulé časy. Ale že nám všem nějak moc rychle uplynuly. Tenhle čas je jak dělaný na vzpomínky a ty jsou občas živé. A když můžeme vzpomínat na hodné lidi, kteří nás měli rádi, tak to stojí za to. Moc hezké Jindro.
Jindra Hubačová
27.3.2020 21:44
Přátele moc Vám všem děkuji, že jsem mohla své vzpomínky sdílet s Vámi .
Jindra Hubačová
27.3.2020 21:36
Vidíš, Alenko, možná jsme se potkaly jíž dříve. Chvilku jsme jezdili přes lesik na Skalka, ale trochu později koupil strýček domek v Libiši , přes závory doprava. Nyní jsou pochovani vsichni tři na hřbitově v Lobkovicich.Petr již 19 let.Je mi nějak smutno ze vzpominek!
Alena Tollarová
27.3.2020 19:39
Při čtení Tvého vyprávění se usmívám nejen kvůli líčení Tvých zážitků, ale i proto, že já jsem jezdívala k tetě do Neratovic. Akorát že kralupkou z druhé strany, Chvatěruby, Úžice, Netřeba, Chlumín, Neratovice. A paneláky tam tenkrát nebyly, chodilo se do lesíka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA