Foto: autorka
Česnečka se ztraceným vejcem
26. 3. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindra Hubačová
30.3.2020 15:52
Nejprve omluva za 1*, je mi to líto, ten chytrous mne fakt štve ! Elenko, na Tvé cesnečce jsem si pochutnala a Karel též, diky za pohoštění .
Dana Puchalská
27.3.2020 08:39
Oukrop mám ráda. Ale bez vejce. To dáváme pouze do kulajdy. A nabo na topinku a zalijeme jej ještě omáčkou Mornay. U nás to jí pouze manžel.
Jitka Mošovská
26.3.2020 16:43
Nebo-li oukrop znám s opečeným chlebem. Do brambor na kyselo dávám půlené vařené vajíčko, takové "ztracené" se mi nepovede.
Naděžda Špásová
26.3.2020 15:17
Typ je to dobrý, ale já česnek nemůžu, i když ho všude dávám, no a pak trpím. Znám z domova takovou tu s chlebem. (◕ᴗ◕✿)
Eva Mužíková
26.3.2020 14:27
Eleno ano sýr, myslela jsem si to. O tom česneku jsem také slyšela, dobrá připomínka, klíček vyndám.
Elena Valeriánová
26.3.2020 13:35
Paní Páleníková, zkuste česnek rozkrojit a vyndat z něj ten klíček. Ten prý zapříčiňuje všechny potíže.
Svatava Páleníková
26.3.2020 13:04
Mám česnečku ráda, byť mi česnek nedělá na žaludek moc dobře. Ale zase si ji udělám, i s tím vejcem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA