Ilustrační foto: pixabay.com
Čtvrtek 26. března: Co by vám nemělo uniknout
26. 3. 2020Obavy se naplnily, koronavirus udeřil na citlivých místech. Onemocnění COVID-19 potvrzeno u třinácti starých pacientů v oddělení následné péče Tomayerovy nemocnice a u sedmi klientů odlehčovací sociální služby v Českém Krumlově.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
26.3.2020 20:06
Moc děkuji redakci za aktuální zprávy. Držím všem pěsti, hlavně i naší Věrce J., aby byla její maminka v pořádku.
Anna Potůčková
26.3.2020 10:54
Patří Vám redakce mé moc velké DĚKUJI! Věrko držím pěsti, at vše dobře dopadne!
Eva Mužíková
26.3.2020 10:33
Děkuji vám, snahy pomoci nám jakýmkoliv způsobem si opravdu vážím. Zpětně zase i já podporuji vaše úsilí zapojením do nabízených možností. Snažím se číst většinu článků ostatních íčkařů, přidat názor a tím i potěšit. Soutěžím, sleduji i přispívám do fota dne a stále neúnavně chatuji. Těším se až se opět ve velkém, nebo i malém množství setkáme. Virtuálně všechny objímám. Bertice
Eva Hynkova
26.3.2020 09:40
Rovněž se připojuji k poděkování redakci za vše, co pro nás dělá. K článkům nemám žádné výhrady a těším se na další. Pevné nervy a zdraví, optimismus ať vás neopouští.
Jarka Wirterlová
26.3.2020 09:31
Celé redakci patří obrovský dík, že se o nás staráte. Už se těším, až budete moci psát jen pozitivní zprávy. Myslete i na své zdraví a opatrujte se. Díky.
Věra Ježková
26.3.2020 08:23
V Thomayerově nemocnici v oddělení následné péče mám maminku. Nic o ní nevím. Je bez mobilu. Když jsem volala lékařce, byla vlídná, ale řekla mi něco v tom smyslu, že kdyby něco, dají mi vědět. Tak ať radši nedávají.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA