Foto: autorka
Nejzazší vzpomínka - neobvyklý pád
30. 3. 2020Z raného dětství mi uvízla v paměti příhoda z doby, kdy mi bylo okolo čtyři a půl roku a sestře o rok více. Stalo se to někdy v květnu, takže ani ona ještě do školy nechodila. Děj se vyvíjel hodně dramaticky, ale protože vše skončilo šťastně, ráda se o tuto vzpomínku podělím i s vámi.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Chodorová
31.3.2020 09:22
Jaruško, moc hezky napsaná vzpomínka, každý z nás má své zážitky schované tam někde vzadu, vždy je důležité, že to dobře dopadlo.Díky za napsané.
Marie Seitlová
31.3.2020 09:01
Jaruško, byly jste vynalézaví a kaskadérství se nevyplatilo. Ale nakonec to dobře dopadlo.
Eva Mužíková
30.3.2020 21:50
Tak to byla sestra v pěti a půl letech hodně pohotová. Hlavně že se vám oběma nic nestalo u těch závor, když jste tak spěchaly.
Hana Rypáčková
30.3.2020 16:15
Mému synovi zas nikdo neodpáral, že spadl z višně. Byl nejmladší a sourozenci vždy řekli :" No jo, nech ho, spad z višně".
Dana Puchalská
30.3.2020 16:13
Jaruško, prostě jste si hrály, ovšem střecha altánu... To už je vyšší kaskadérská. Byly jste jak z hadích ocásků.
Soňa Prachfeldová
30.3.2020 13:43
Komu se nestalo, že v dětství nepadl na různé části těla, i na tu hlavu, u Tebe prokazatelně to nemělo žádný škodlivý vliv Jaruško.
Naděžda Špásová
30.3.2020 13:31
No, Jarko, konec dobrý, všechno dobré. Všichni jsme jako děti dělali blbiny a lezli, kam neměli. O tohle dnešní děti přicházejí. :-)
Anna Potůčková
30.3.2020 12:53
Hlavně že to dopadlo jak to dopadlo, že nedošlo k daleko většímu úrazu, nedej Bože také k úrazu oka. Dokáži si to živě představit. Četla jsem téměř na jedno nadechnutí - moc hezky napsáno!
Alena Vávrová
30.3.2020 11:48
No Jaruško, hlavně že to tak dobře dopadlo. Ale nad tvým shrnutím v závěru, jsem se musela uchechtnout - kdyby nikdo další "nekáp božskou", tak já se přiznávám, že jsem po všech mých dětských eskapádách stejně postižená ;-)).
Zuzana Pivcová
30.3.2020 10:47
Připadá mi, Jarko, že jste byly trochu podobné holky jako my. O tom ostatně svědčí i tenhle příspěvek. Ale to už jsme si kdysi řekly. :-D Díky!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA