Foto: archiv autorky - na Kavkaze, přílohy - pohlednice
Nezapomenutelná dovolená aneb Dnes už mi to připadá jen jako sen
1. 4. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Kovářík
3.9.2021 21:35
Zrovna o tom mluvím s manželkou , byl jsem v Gagre jako 6/7 lety na měsíc s rodiči slavil jsem tam 7 narozeniny cely hotel zpíval a já dostal 3 patrový dort, zažili jsme půl hodinový liják kdy v parku vedle hotelu po schodech teklo 30 Cm vody , Suchumi zoo opic, jezero v horách i picunda, dnes mi to přijde jako neuvěřitelné a zároveň zážitek na cely život, když v hotelu hráli šachy sedelo se v takovém amfiteátru a šachy byli v životní velikosti a museli je nosit 2 lidé ?jo a na 3 hodiny sem se zasekl v hotelovém výtahu který sel odblokovat jen tak ze mě ručně vytáhli až do posledního patra tam šli dveře teprve otevřít ????
Helena Votíková
3.4.2020 08:51
Moře, pláž, hory... to mám moc ráda. Bohužel v této oblasti jsem nikdy nebyla. Nelákalo mě to. Krásné fotky, zajímavý článek. Zuzko ty dlouhé vlasy, to je teda bomba. Sluší, a moc.
Eliška Murasová
3.4.2020 00:21
Také mám zkušenost, že když se mi někam nechce, bývám nadšená. Tolik krásy zajimavého, že na to dodnes vzpomínáš.
Jana Šenbergerová
3.4.2020 00:04
Zuzko, i mně jsi připomněla krásnou dovolenou u Černého moře na Picundě před 46 lety. Tam jsme si užili nejen slunce a moře, ale snědli spoustu kaviáru a vypili hodně sovětského šumivého vína. Projížďka po jezeře Rica byla nezapomenutelná stejně jako cesta k němu. Tam jsem pochopila, co znamená "jezdit jako Rus". Přivezla jsem si odtamtud štíra zataveného v pryskyřici. Navštívili jsme Soči i Suchumi, odkud jsme si přivezli krásné keramické korbely. Absolvovala jsem tam i svůj první a naštěstí i poslední úžeh. Zatímco se ostatní účastníci zájezdu loučili s Picundou, já úpěla bolestí ve 14. patře hotelu. A cestou tam jsem viděla z letadla současně noc i den a při zpátečním letu bouřku. Krása nesmírná!
Aranka Johnová
2.4.2020 20:15
To je zvláštní,na těchto místech jsem také byla s rodiči bylo mi 12 let a bylo to moc krásné,v letovisku Adler jsem se seznámila s dívkou Natašou a píšeme si pořád ona se přestěhovala jako dospělá do Německa a jednou u nás byli na návštěvě v Praze,ted si píšeme přes počítač
Marie Měchurová
2.4.2020 19:13
Na takové zážitky se vzpomíná celý život. Manžel tam byl autem s několika přáteli horolezci - lezli na Elbrus. Vydali o této cestě i knihu. Pro většinu z nás to byla ale nedostupná dovolená. Ráda se dívám na cestopisy z této části světa. Hezké čtení - děkuju.
Jitka Hašková
2.4.2020 19:10
Zuzko, tam bylo velmi krásně. Byla jsem na dovolené na Picundě, kousek od Gagry. Také jsem byla na těch výletech, o kterých píšeš. Bylo to opravdu překrásné.
Hana Nováková
2.4.2020 11:29
Zuzko, dovolená jako víno v tak krásném kraji, kdo by si takovou nepřál? díky
Zdenka Jírová
2.4.2020 00:11
Při své dovolené v Soči v roce 1986, jsme byli na výletě jak na Piciundě, tak v Suchumi, kam jsme jeli lodí Kometa. Byla to nádherná dovolená, popsala jsem ji v článku Moje nejkrásnější dovolená -Soči. Postřehy mám podobné jako ty.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA