Ilustrační foto: pixabay.com
Čtvrtek 2. dubna: Co by vám nemělo uniknout
2. 4. 2020Vláda schválila prodloužení nouzového stavu až do 11. května. Podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha je prodloužení nouzového stavu nutné kvůli zvládnutí epidemie. Návrh ještě musí schválit Poslanecká sněmovna.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
2.4.2020 19:25
Také já děkuji za zpravodajství, už aby byl důvod psát o něčem jiném!
Anna Potůčková
2.4.2020 15:13
Nemám co dodat a souhlasím s Elenou a doufám stejně jako Nada, že trest jim bude odměnou!
Elena Valeriánová
2.4.2020 15:07
Já bych tyto šiřitele i jiné zmetky taky nezabírala do vězení. V každém městě či vesnici bych na veřejné prostranství postavila pranýř a tam je zavřela na pár sníh s cedulí, proč tam jsou. Já vím středověk, ale určitě účinný.
Zdenka Soukupová
2.4.2020 14:59
Já bych ty šiřitele nezavírala do vězení, tam většinou nic nedělají a společnost to stojí dost peněz. Já bych je potrestala tak, že by museli denně (kromě neděle) dělat minimálně 10 hodin na nějakých veřejně prospěšných pracích. Za minimální mzdu. Po uplynutí poloviny trestu by se práce snížily třeba na šest hodin. Asi by si to pak každý rozmyslel.
Naděžda Špásová
2.4.2020 13:32
Díky za info, doufám, že šiřitelé poplašných zpráv, budou opravdu potrestání.
Věra Ježková
2.4.2020 07:14
Honzo, díky. Na 1. lékařské fakultě UK pracuje syn mého přítele. Vede infekční laboratoř, která již také začala testy provádět.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA