Koróna sluneční
FOTO: autorka

Koróna sluneční

2. 4. 2020

Od Vánoc jsem se neozvala. Možná jste si už mysleli, že jsem umřela. Nebo třeba jen nakazila. Anebo někam utekla. Všechno by v tomto stavu naší planety bylo možné. Stejně jako je možné, ba dokonce velmi pravděpodobné, že si mojí dlouhé odmlky kromě šéfredaktora nikdo ani nevšimnul…

Glosa Hany Švejnohové
Hodnocení:
(5.2 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Mně to nedá a musím ještě něco přidat. Jsem upřimná, když se mi něco líbí, řeknu to, ale když ne, řeknu to taky,Vůbec se mi nelíbí jájování a jásání. Já, já, já. Já patlám chlebíčky, milující manžel nese kytku, budeme slavit. Mám velký dům, velkou zahradu, můžu do lesa, kde se vyhřívám na sluníčku a nade mnou je modrá obloha.Víte kolik lidí slunce vidět nemůže, kdo nemůže nic slavit hlebíčkama,? To Vaše vytahován í je opravdu nevhodné a Vy vlastně o koronaviru nevíte vůbec nic. V ničem Vás neomezuje. Nebojte se, nezávidím a Vaši povahu už vůbec ne. A také se mi nelíbí pochlebování některých lidí. Jestli se Vám teď nelíbím já, je mi jedno. Říci jsem to musela.
Dana Puchalská
Paní Hano, to je opravdu krásný příběh. A ta kytice od manžela... k r á s a. Přeji Vám jen a jen pohodové a šťastné další dny. A děkuji.
Hana Šimková
Vy si vlastně v této době žijete krásně pohodový život. Můžete dýchat čerstvý vzduch, pobíhat po velkém baráku s milujícím manželem. Jenže někdo je bohužel zavřený v malé garsonce, sám a ven může chodit jenom v roušce, protože žádný les široko daleko. Tak tyto lidi obdivuji velmi.a doufám, že to vydrží až do konce koronaviru.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%