FOTO: autorka
Koróna sluneční
2. 4. 2020Od Vánoc jsem se neozvala. Možná jste si už mysleli, že jsem umřela. Nebo třeba jen nakazila. Anebo někam utekla. Všechno by v tomto stavu naší planety bylo možné. Stejně jako je možné, ba dokonce velmi pravděpodobné, že si mojí dlouhé odmlky kromě šéfredaktora nikdo ani nevšimnul…
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
2.4.2020 11:32
Mně to nedá a musím ještě něco přidat. Jsem upřimná, když se mi něco líbí, řeknu to, ale když ne, řeknu to taky,Vůbec se mi nelíbí jájování a jásání. Já, já, já. Já patlám chlebíčky, milující manžel nese kytku, budeme slavit. Mám velký dům, velkou zahradu, můžu do lesa, kde se vyhřívám na sluníčku a nade mnou je modrá obloha.Víte kolik lidí slunce vidět nemůže, kdo nemůže nic slavit hlebíčkama,? To Vaše vytahován í je opravdu nevhodné a Vy vlastně o koronaviru nevíte vůbec nic. V ničem Vás neomezuje. Nebojte se, nezávidím a
Vaši povahu už vůbec ne. A také se mi nelíbí pochlebování některých lidí. Jestli se Vám teď nelíbím já, je mi jedno. Říci jsem to musela.
Dana Puchalská
2.4.2020 08:20
Paní Hano, to je opravdu krásný příběh. A ta kytice od manžela... k r á s a. Přeji Vám jen a jen pohodové a šťastné další dny. A děkuji.
Hana Šimková
2.4.2020 08:15
Vy si vlastně v této době žijete krásně pohodový život. Můžete dýchat čerstvý vzduch, pobíhat po velkém baráku s milujícím manželem. Jenže někdo je bohužel zavřený v malé garsonce, sám a ven může chodit jenom v roušce, protože žádný les široko daleko. Tak tyto lidi obdivuji velmi.a doufám, že to vydrží až do konce koronaviru.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA