Vlci aneb Víc než obliba
Foto: autorka

Vlci aneb Víc než obliba

3. 4. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Doušová
Moc hezky napsáno .Já osobně se vků bojím, ale jsou to opravdu krásná a hrdá zvířata.
Jitka Hašková
Děkuji, velmi pravdivé. Myslím si, že to, kteří nadávají na vlky si nejsou schopni pořídit vycvičené psy, kteří by hlídali jejich stáda a ztráty by tudíž byli minimální. Viděla jsem v TV rozhovor se cvičitelem těchto psů.
Irena Mertová
Také mě napadlo, že jste bývala vlkem... A třeba zase jednou budete... :-)
Marie Měchurová
Zuzko máte zvláštní neobvyklou zálibu. Když se ale zamyslím, tak já mám vlky taky ráda, hlavně jejich oči. Vidím v nich smutek a nepoznané dálky....
Eliška Murasová
Hezké povídání o vlcích. Vlci jsou i láskou mého syna, na vánoce jsem mu koupila od Tanji Askani Vlčí stopy, tak vím, jak úžasná zvířata jsou. Taky jsem je viděla na Šumavě v tom velkém výběhu.
Jana Šenbergerová
Zuzko, líp bych to nenapsala. Vlky sice nesbírám, ale obdivuji a ctím. Mockrát jsem si při dlouhých výletech různými lesy představovala, jaké by bylo setkání s vlkem. Teď nepotkám v lese ani veverku, natož vlka. Neměli by se kam skrýt.
Anna Potůčková
Krásný článek, vlk je krásná psovitá šelma! Ale mám z nich respekt, asi bych jej ve volné přírodě potkat nechtěla. Možná je to jen předsudek, ale určitě bych měla z něj strach.
Dana Puchalská
Zuzano, to je krásný článek. Vlci jsou krásná zvířata. Dcera mé přítelkyně si chtěla pořídit psa. A po dlouhodobé úvaze si koupila nádhernou fenu Švýcarského bílého ovčáckého psa. Je to krásná psí dáma.
Věra Ježková
Zuzko, tvá spřízněnost s vlky se mi moc líbí. Díky za článek i fotky. :-)
Zuzana Pivcová
Ivano, to jsou arktičtí vlci - mají je v Táboře.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%