Není podpis jako podpis

Není podpis jako podpis

5. 4. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Mesarčová
Ano, omlouvam se za mistifikaci...na fotce samozřejmě neni podpis herecky Bohdalové, ale pani Bohdanové;
Martina Růžičková
Grafologie mi přijde jako sympatické zpestření úřednické práce. Tak ať vám pod ruce přijde hodně zajímavých podpisů :-).
Jana Šenbergerová
Grafologie mě také kdysi přitahovala. Že to není žádná pavěda, jak si stále mnozí myslí, jsem se mohla přesvědčit na vlastní kůži. Vyhrála jsem grafologický rozbor osobnosti, jenže jsem o tom nevěděla. Když mi přišel třístránkový dopis od neznámého muže, který o mně psal věci, které nikdo jiný než já nemohl vědět, došlo mi, že jsem se někdy před rokem zapojila do akce jednoho časopisu: "Napiš pohled z prázdnin a vyhraj grafologický rozbor." Výhra mi přišla v době, kdy jsem byla "na dně" a pomohla mi dostat se zas "na hladinu". Díky, že jste mi to připomněla. Dopis mám schovaný. Teď je ta správná doba, kdy bych si ho měla znovu přečíst.
Anna Potůčková
Zajímavý článek. Grafologie je věda a zajímal by mně rozbor mého podpisu.
Irena Mertová
P. S. Myslím samozřejmě charakteristiku těch podpisů, ne vaši... :-)
Irena Mertová
To je zábavné - škoda, že jste k přiloženým fotografiím podpisů nenapsala i vaši stručnou charakteristiku... :-)
Zuzana Pivcová
Rozbor písma některé již nežijící osobnosti nebo pro někoho, kdo o to sám požádá, to ano, to se mi líbí. Ale třeba návštěvníka v úřadě atd., to by se dalo i zneužít. Podobně jako třeba ty někdejší tzv. Oxfordské testy inteligence a další.
Libor Farský
Také mě to bavilo, mám různé ukázky rukopisů osobností a pokusím se o článek na toto téma.
Alena Vávrová
Velice zajímavý koníček a vlastně celá ta věda...
Soňa Prachfeldová
Také se ráda zadivam do ručně psaného, jenže to už je málokdy. Grafologie byla můj velký koníček a písmo hodně prozradí na člověka. A podpisy s různymi velikášskými kudrlinkami to je lahůdka.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%