Fotografie :autorka
Můj minivýlet v době koronaviru
6. 4. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
6.4.2020 13:33
Děvčata, děkuji za hezkou diskuzi. Věřte, že kdy to jen trochu šlo, naložíme alespoň dvě k nám do auta a pojedeme někam na výlet. :-) :-)
Hana Nováková
6.4.2020 13:30
Dano, děkuji za článek a připojené foto. Rozhodli jste se určitě dobře, že jste podnikli tento výlet Zavzpomínat, rozsvítit svíčku před velikonocemi, hezké spojení v nedobré době. Určitě vaše mysl se dost pročistila. Taky se chystám po velikonocíh vyrazit v týdnu na nějaké místo mého srdce. Držte se...
Zuzana Pivcová
6.4.2020 12:49
Škoda, že je to k nám do jižních Čech tak daleko a není ani odvoz. Budeme se těšit na léto. Pro mě je teď vzácná i procházka, kdyby ani ty nebyly povoleny, tak v 1+0 na sídlišti bych už asi měla hodně černé myšlenky. Díky, Dano.
Anna Potůčková
6.4.2020 11:13
Na to aby člověk přišel na jiné myšlenky stačí i krátké výlety. A že jsi zapomněla kopřivy asi zase tak nevadí, budou natrhány jindy a jinde. Díky za hezké fotky!
Naděžda Špásová
6.4.2020 10:19
Dano, chodit na procházky, nebo jet na výlet, je teď hodně důležité, já bych se doma zbláznila. Zatím to můj muž neodmítá. Fotky jsou pěkné. Užijte si hezké velikonoce. (✷‿✷)
Jana Šenbergerová
6.4.2020 09:22
Pěkné vzpomínání a milá procházka po místech mně neznámých. Nějak se nemohu k procházkám donutit. A venku je tak krásně ...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA