Foto: autorka
Kamínkování aneb jak se doma zabavit
14. 4. 2020Inspiraci mi dal Facebook se stejnojmennou skupinou. Vykoukla na mne fotka, kterou tam vložila kamarádka, že namalovala putovní kamínky a rozhodila v Ostravě v Komenského sadech.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
17.4.2020 16:42
Helčo, vyhlašuji Tě TALENTEM ROKU 2020, gratuluji. Dnes jsem byla u řeky a co myslíš, že jsem dělala. S myšlenkou na Tebe jsem koukala na té hromadě hlíny a šutrů po pěkných kamenech. A to víš, že jsem jich pár viděla. Jen já nemám ty akrylové barvy, ale tato činnost se mi líbí a dá se provádět i venku na zahradě. Není všem dnům karantény konec, bohužel. Tak třeba dojde i na mé kamínkování. Ale jeden kamínek jsem si odnesla domů hned. A ptám se Honzy, co v něm vidíš. Chvíli ho zkoumá a pak z něho vypadne: zadek. Myslela jsem, že mě picne. Jasně, já v něm viděla srdce. :-) Měj se hezky a jeden malovaný mi schovej. A taky si k tomu malování sedni.
Alena Vávrová
17.4.2020 14:37
Ahoj Helenko, máš pramen nevyčerpatelné inspirace a fantazie. Kdysi jsme s dcerou a velkou vnučkou na oblázky zvící tak akorát do ruky malovaly piktogramy znamení zvěrokruhu. Ještě mi tu zbyl jeden se znamením ryb - po manželovi.
Soňa Prachfeldová
16.4.2020 07:09
To je moc hezké Helenko, jen jestli za chvíli nepůjdeš do kamenolomu
Alena Tollarová
15.4.2020 22:55
Holka, Ty by sis mohla otevřít kamínkový krám. Teda až nebudeme mít zaracha. Ale to už by Tě to možná tak nebavilo, viď. Kdežto takhle, pro zábavu, to je paráda.
Marcela Broumová
15.4.2020 18:04
Helenko, je to pracné a nápadité. Jsi šikovná a stále objevuješ. Gratuluju. Zkusil to i Dimko, nebo vnouček?
Jana Šenbergerová
15.4.2020 13:53
Dobrá zábava, hezký koníček. Ne nadarmo se říká, že všechno zlé může být k něčemu dobré, a také že je. Všechny jsou krásné, ale já bych sáhla po duhovém ... Ať se ti daří, Heli.
Jan Zelenka
15.4.2020 11:42
Helenko, tohle je úžasný zájem. Kde ty kamínky pořád bereš? Já kdysi dostal od kamarádky kamínek, na který namalovala Horovo oko. Dodnes střeží můj pracovní stůl.
Eliška Murasová
15.4.2020 11:38
Heli, ty ses teda rozkamínkovala, to bych do Tebe neřekla, že vydržíš tak dlouho sedět na zadku a malovat a malovat....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA