O snech
14. 4. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Irena Mertová
18.4.2020 18:45
Eliško, a nestala ses chirurgem? :-) Vidíš, to já jsem měla operaci srdeční a hrudník otevřený - jen jsem to neviděla. Jako ne ve snu, doopravdy. Tak ať máme hezké sny!!!
Eliška Murasová
17.4.2020 19:45
Ireno, v tom snu se to jevilo naprosto přirozené a normální. V plechovém hrnku na vařiči jsem si sterilizovala nástroje a na okně jsem měla zrcátko. Pamatuju si, že jsem si uvědomovala, že musím velmi spěchat, abych to stihla, než upadnu do bezvědomí. Bylo to v době, kdy jsem se bála o syna v Americe, tak mě asi bolelo srdce...
Marie Doušová
17.4.2020 09:05
Abych se přiznala , nemám sny moc ráda. Většinou se mi zdají dost nepěkné sny a tak jsem ráda, že se probudím.
Eva Mužíková
16.4.2020 22:40
Velmi zajímavý článek. Mne moje sny spíš obtěžují, bohužel si je pamatuji.
Irena Mertová
16.4.2020 13:45
Ještě jednou děkuji za komentáře... Tedy Eliško, ten tvůj sen se srdcem je opravdu drsný . Nebo ses v pohodě odoperovala? :-) Marie P., taky se těším do postele kvůli snění - a vůbec, v pelíšku je fajn. Jano, číst se dá, ale tak různě... nebo myslíš jako "Freude Freude Freude, vždycky na tě dojde" ? :-) Tak díky!
Soňa Prachfeldová
16.4.2020 07:18
Sny se mi zdají často, jako dítě jsem pořád létala nad vodou a pak prudce padala. Dnes jsou to sny různé, plné lidí a dění, hlavně už ne děsivé.
Alena Tollarová
15.4.2020 22:51
Obdivuji Tě, jak si sny pamatuješ. Já jsem kdysi tvrdívala, že žiju jeden život ve dne a jeden v noci ve snech. Ale časem se to změnilo. Sny se mi zdají, to ano, ale jen výjimečně ho dovedu odvyprávět. Zato manžel, tomu říkám, že by mohl napsat fansasmagorickou knihu :)
Martina Růžičková
15.4.2020 19:37
Hezky jste svoje sny popsala. Já ty svoje většinou zapomínám v okamžiku probuzení.
Kdysi jsme mívali doma snář po babičce. Bohužel se někam ztratil. Jako malá jsem si ráda prohlížela obrázky, které v něm byly.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA