Živočichové kolem mě
Foto: autorka

Živočichové kolem mě

15. 4. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Seitlová
Ali, nádhera, umíš se nejen dobře koukat, ale jsi i výborný fotograf. Moc se mi tvá galerie líbí, díky.
Jana Šenbergerová
Ali, to je nádhera! Mám jen dvě připomínky. Ta babočka je určitě admirál, kopřivová má modře lemovaná křídla. A ti dva ptačí kamarádi vypadají jako sněhule severní. To by mě zajímalo, jestli hnízdí u nás, nebo jsou na odletu na sever Evropy.
Zdenka Soukupová
Aleno, krásné. Já moc nefotím a zvířátka už vůbec ne. Nejlíp se mi povedou vyfotit ta sádrová u někoho na zahradě. Ta si totiž můžu narafičit podle potřeby.
Eliška Murasová
Jéé, to je ale živočichů a obdivuji, že víš, jak se všichni jmenují. V tom mám velké mezery, hlavně u ptáků. Ali, tak si mě nejen potěšila, ale i poučila, díky!
Naděžda Špásová
Álo, tady není co dodat. Ty fotky jsou parádní. :-)
Jan Zelenka
Aničko, to je úžasná galerie. Ať ti to ještě dlouho chodí!
Libuše Křapová
Ali, krásné fotky :-) Já do výčtu živočichů spatřených na jedom z výletů zapoměla započítat dvě žáby u Modré vody. Jedna skočila do vody, jen nás spatřila, po chvíli opět připlula jen s očima nad vodou, chvíli si nás prohlížela a pak spokojeně odplula. Asi zjistila, že žáby nejíme. Druhá seděla na kameni na druhé straně a neustále tu první přivolávala. Asi si zrovna "tokaly" a my je vyrušili :-)
Věra Ježková
Ali, to se ti povedlo. Já ze svých oblíbených živočichů teď nejvíc postrádám Karlovu Bišinku (vypadá jak ta kočička na střeše) a Jendovu Britney.
Eva Mužíková
Alenko, četla jsem text a už jsem se těšila na to, co uvidím. Nezklamala jsi mne, je to milý vstup do živočišné říše a do nového dne. Povedlo se Ti to.
Irena Mertová
Díky za fotky z přírody. Nejvíc se mi líbí vrabčí kamarádi. Kormoráni jsou v Praze na řece také, zírala jsem, že plavou vlastně pod vodou, jen hlava jim kouká ven :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%