Foto: autorka
Rudolfinum slovem i obrazem
20. 4. 2020V únoru roku 2015 uplynulo 130 let od založení budovy Rudolfina. Když jsem si tenkrát o výročí přečetla v novinách, inspirovalo mě to k nafotografování série obrázků této budovy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
14.11.2022 11:12
Martino, brouzdám si na íčku a ejhle, pěkný tip. V Rudolfinu jsem ještě nebyla. Díky.
Martina Růžičková
22.4.2020 07:58
Dobrý den, i vám dalším moc děkuji. Potěšilo mě, že jsem vám mohla Rudolfinum maličko přiblížit.
Zdenka Jírová
22.4.2020 00:06
Nádherná budova i celá její historie. Byla jsem tam jednou na koncertě, ale přijeli jsme večer, prohlídka nebyla možná. Interiér se mi moc líbil. Vaše fotografie se mi moc líbí, nic o sochách, které budou zdobí, jsem nic nevěděla. Děkuji za poučení.
Eliška Murasová
21.4.2020 22:11
Martin, ještě jsem tam nikdy nebyla, děkuji za přiblížení slovem i pěknou fotogalerii.
Marie Faldynová
20.4.2020 22:24
Také mě se článek líbil, i fotografie. Některé pražské památky znám, ale tahle mi unikla.
Martina Růžičková
20.4.2020 22:16
Dobrý den, mám radost, že článek zaujal. Moc děkuji milá slova, která jste mi tu zanechali.
Vladislava Dejmková
20.4.2020 15:01
Moc zajímavý článek i fotografie. Jako mimopražská osoba jsem neměla zatím příležitost tuto budovu navštívit. Tak alespoň díky za fotografie. Zaujaly mě, tak jsem si vyhledala stránky Rudolfina na internetu. Je tam možná i virtuální prohlídka. Interiéry jsou také velmi zajímavé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA