Návraty - Jana

Návraty - Jana

26. 4. 2020
Moje poezie
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5.3 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Působivé texty, půvabná fotka z tanečních a krásný obrázek. Díky za dovolení nahlédnout do dob Vašeho mládí :-)
Soňa Prachfeldová
Nádherné !
Jan Zelenka
Dámy, moc děkuji za vaše slova. Ale už jsem to někde psal a musím to znovu opakovat. Mám takový špatný dojem, že jsem ve svém mládí měl více fantazie i tvůrčí invence. Nyní to musím dohánět zkušeností. Díky.
Jana Kollinová
V básni je vše, co může okouzlený mladý muž cítit. Jednou propadá hluboké melancholii zmínkou o větru na marách, poté vzlétne do oblak myšlenkou na dívčina ňadra a klín a šťasten přistane opět na zemi a nabídne své naplněné touze ještě horkou dlaň. Básně z mladých let mají své zvláštní nenapodobitelné kouzlo.
Naděžda Špásová
Honzo, váš tatínek krásně maloval. V jednašedesátém mi bylo 8 let. :-)
Dana Puchalská
Honzo, moc milé a krásné vzpomínání . Když jsem se pořádně podívala na letopočet pod poslední fotkou, tak mi došlo že já byla už "dost velká" 8 letá.
Zuzana Pivcová
Děkuji, je to krásné. Když si představím, že jsem v té době chodila na 2. stupeň ZDŠ, nedovedu si to vůbec představit, že někdo, koho tu teď mezi sebou máme, už tehdy psal jako básník.
Věra Ježková
Jendo, díky za tvé další vzpomínky. Je neuvěřitelné, že tak nádherně a procítěně jsi psal již v tak mladém věku. Tatínek krásně kreslil. Obrázek je kouzelný. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%