Řeka Labe se proplétá mým životem
Foto: autorka

Řeka Labe se proplétá mým životem

27. 4. 2020

Na začátku tohoto vyprávění bylo jedno trochu zvláštní setkání. Koncem loňského léta jsem jela vlakem z Prahy do Hradce Králové. Na tom není nic neobvyklého, jezdívám tudy alespoň jednou za měsíc, pokud zrovna neřádí nějaká ta pandemie.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Poutavé vyprávění s krásným fotografickým doprovodem. Labe znám jen z výletů. Několikrát jsem navštívila jeho pramen, znám Les Království, pak už jen kousek v okolí Čelákovic.
Zdenka Jírová
krásné fotografie a krásný průvodní text. Labe znám hlavně z Ústí nad Labem, kde jsem studovala.
Dana Puchalská
Vlaďko, ke komentáři Tvého opravdu krásného článku se dostávám až nyní. A fotografie jsou moc k r á s n é. Já mám řeky moc ráda.
Jana Šenbergerová
Moc hezký a zajímavý článek. Žiji na Moravě a s Labem jsem se blíže setkala až v Děčíně, když jsem jezdila za kamarádkou, kterou Labe v době povodní nehezky vyplavilo. U jeho pramene jsem nikdy nebyla.
Dana Hošková
Jsem Pardubačka a procházky kolem Chrudimky a Labe patří k mým každodenním rituálům. Díky za krásný článek.
Soňa Prachfeldová
Moc pěkné vyprávění o řece Labi. Záplavy tu nadělaly moc škody v minulosti. Nyní je zase vody málo a plavby směr Ústí - Hřensko jsou leckdy zastaveny. Když je vody dost, výletní parníčky jezdí do Nemecka. Okolo vod je prostě živo. Moc hezké fotky.
Eva Mužíková
Vladislavo, moc jste mne potěšila vyprávěním a krásnými fotkami. V Hradci Králové žije krom syna, celá moje rodina / Slezské předměstí/. Tohle město je moje srdeční záležitost...
Jan Zelenka
Hanko, byl jsem v šedesátém pátém v Brandýse na ped. fakultě a do Houšky jsme chodili za holkama. Kupodivu jsme se párkrát dostali až k nim na pokoj.
Eliška Murasová
Bydlím na opačném konci, ale před dvěma léty jsme byli u pramene Labe a také ve Špindlerově Mlýně, tak začátek cesty Labe znám. Hezky jste popsala i zfotodokumentovala další pouť řeky.
Hana Rypáčková
Hezká procházka. Labe jsem si užila jen jeden rok v Houšce na koleji..

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%