Autor a archiv autora
Milenci umírajícího času
30. 4. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
2.5.2020 07:44
Je to krása, když i v pozdějším věku člověk ví a cítí , co je láska. Ta dává křídla. Nenechme ji ochabnout, křídla to neunesou a tvrdý pád bolí.
Martina Růžičková
1.5.2020 17:37
Hezké vyprávění, sympatické dialogy, romantika v e-mailech. Jen se začínám malinko bát, jestli bude i pokračování idylické...
Jana Šenbergerová
30.4.2020 16:28
Vidím, že máme štěstí, protože se nám podařilo svůj život naplnit láskou i ve stáří po tom, co nás naši partneři navždy opustili. Těším se na pokračování.
František Matoušek
30.4.2020 16:12
Abych pravdu řekl, nejdříve když jsem narazil na ten článek, chtěl jsem ho přeskočit. Něco mě ale říkalo, přečti si to. Přečetl jsem. Až do konce a moc se mi to líbilo. Hezký a něžný příběh dvou starších lidí. Jeníku, máš hezký styl psaní, takový čtivý, který člověka nutí číst a číst. Už dnes vím, že si nenechám ujít pokračování.
Jana Kollinová
30.4.2020 13:00
Je pravděpodobně předčasné psát komentář a sdílet pocity po přečtení úvodní kapitoly novely Milenci umírajícího času autora Jana Z. Vnímám rozpor nebo osudovou vizi v téměř apokalyptickém titulu novely, ale jsem ukonejšena něžně erotickým nábojem dvou hlavních protagonistů. Něžné vztahy seniorů jsou velmi citlivým tématem, pro některé skupiny puristů téměř tabu, a tak s napětím čekám pokračování.
Vladislava Dejmková
30.4.2020 10:10
Moc hezky napsané. Má to spád, nápad, neotřelou formu. A vůbec nevadí rozsah. Četla jsem to skoro bez dechu od začátku do konce.
Dana Puchalská
30.4.2020 09:15
Už se těším na další... Ano stáří může být i laskavé, nejen hloupé,
přemoudřelé a protivné... Děkuju.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA