Foto: archiv autorky
Cesta životem
3. 5. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Divišová
8.11.2020 20:03
Paní Hano, článek je moc hezký. Většina z nás by dnes mamince ráda za její péči poděkovala, ale není to už možné. Tak nám zůstávají jen vzpomínky. Jsme už velké holky a tak se musíme s životními nástrahami nějak popasovat a doufat, že na konečnou je ještě hodně daleko. Hlavně aby nad námi ti naši nejbliší nahoře drželi ochrannou ruku.
Jan Zelenka
3.5.2020 21:42
Všichni většinou čerpáme z toho, co nám dali naši rodiče, ať už geneticky, či výchovou. jsem moc rád za to, co mi dali moji rodiče, i když, jak píšete, taky jsem si párkrát natloukl, když jsem se vydal vlastní cestou. Ale každý takový drobný, či větší pád by měl člověka posílit a nasměrovat ho třeba jinou cestou. Napsala jste pěknou úvahu. Ale, na penál, je pořád dost času. Když upadneme, je důležité se opět zvednout.
Hana Nováková
3.5.2020 21:15
Krásné, procítěné vzpomínání, země vás nebude tížit, tam nahoře bude tak dobře.... možná
Jana Šenbergerová
3.5.2020 19:56
Také v poslední době vzpomínám víc než kdykoliv předtím. Měla jsem s maminkou hezký vztah, ale když jsem se vdala, do značné míry omezený vzdáleností. Do života mě dobře "vyzbrojila". S tíhou země si hlavu nedělám, těším se na setkání s ní.
Naděžda Špásová
3.5.2020 18:48
Hanko, je to moc hezky napsané, ale nějak v tom čtu i smutek a hlavně samotu. Promiň, že se zeptám, ty kromě pejska nikoho nemáš? Samozřejmě, že netrvám na odpovědi, pokud se ti nebude chtít. Taky ráda čtu tvoje články. :-)
Eva Mužíková
3.5.2020 12:16
Hanko, píšeš opravdu moc hezky, ráda si Tvé příspěvky čtu. Ty botičky jsou úžasné, dnes by frčely. Kam se to všechny tři díváte, pohled jedním směrem jako přes kopírák..:(((Pohlaď šikulku pejska. Bertice
Zuzana Pivcová
3.5.2020 11:22
Hani, my jsme měly taky takovou maminku. Možná tím, že nás přivedla na svět pozdě a byl mezi námi poměrně velký věkový rozdíl, byly jsme obě se sestrou v jejích očích stále dětmi, zvláště já. To není moc dobré, protože to člověka může vést k určité pohodlnosti - on to za mě někdo rozhodne, vyřeší. Někdy mě to ale už naopak docela zlobilo. Když zemřela, bylo mi necelých 28, ale už poslední 3 roky měla co dělat se svým zdravím. Pak jsem se osamostatnila, ale šlo to od zdi ke zdi. :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA