Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Hana Nováková
5.5.2020 13:38
Děkuji všem a jsem ráda, že jste se zapojili a trochu procvičili své mozkové závity. Jistě to nebylo tak hrozné, spíš zajímavé. Tak zas někdy....
Libuše Křapová
4.5.2020 14:20
Jsem na tom jako František M. :-) ***Gratulujeme! Podle výsledků testu je vaše inteligence nadprůměrná, tedy alespoň ta jazyková *** :-)
Jan Zelenka
3.5.2020 23:34
Docela dobré pro posílení sebedůvěry. Vůbec jsem netušil, že jsem tak geniální. Teď jen, jak to sdělit ostatním lidem.
Jana Šenbergerová
3.5.2020 21:15
Takové testíky mám ráda, přesto mi chvíli trvalo, než jsem se rozkoukala, ale dopadlo to dobře. Přes hodinu jsem dělala všechny dostupné testy o přírodě. Asi jsem se minula povoláním. Musím se pochválit. : -) Díky!
Soňa Prachfeldová
3.5.2020 18:57
Nedopadla jsem nejhůře, tohle mám ráda, čeština je úžasná.
František Matoušek
3.5.2020 14:53
Výsledek mého testu.
Odpovídali jste stejně jako 19,80 % a lépe než 54,38 % ostatních čtenářů.
Gratulujeme! Podle výsledků testu je vaše inteligence nadprůměrná, tedy alespoň ta jazyková.
Mám rád testy. Díky, docela jsem se pobavil.
Marie Seitlová
3.5.2020 14:47
Děkuji za testík, dopadla jsem celkem dobře.
Marie Doušová
3.5.2020 13:26
Potěšilo i pobavilo a velmi dobře dopadlo. Dík ********
Zuzana Pivcová
3.5.2020 11:06
Bylo to pěkné, ale sekla jsem se. :-D Vypadalo to smyslem dost podobně. Díky, Hanko. Teď jen aby ještě začalo pršet. Vypadalo to tu málem na bouřku, a zase nic.
Vladislava Dejmková
3.5.2020 10:52
Dobrý testík, výsledek odpovídal očekávání.
Načíst starší příspěvky