Milenci umírajícího času 3

Milenci umírajícího času 3

5. 5. 2020
Moje poezie
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František Matoušek
Jane, určitě vydržíme. Je to nervák, ale hezký.
Jan Zelenka
Přátelé, všem vám děkuji za vaše ohlasy. Vydržte, už budou jen dva díly.
Soňa Prachfeldová
Pěkné pokračování a líbí se mi i poodhrnutí minulých i současných životů . Člověk nemůže jen tak něco zahodit, jde to stejně s ním. Ale trochu štěstí si určitě zaslouží, život vypadá hned veseleji.
Jana Šenbergerová
Autor nám dává hezky zabrat, že? :-)
Dana Puchalská
Začetla jsem se do dnešního dílu a moc se mi líbil. Pěkně se to zamotalo a jak už napsala Zuzana, pohledy zúčastněných postav tomu všemu dodalo "šťávu" .
Anna Potůčková
Moc hezké a napínavé počteníčko. Je málokdy čtu tyto dlouhé články, ale tyhle mně problém nedělají. Jsou o přátelství a lásce, což můžu......
Věra Ježková
Jendo, tohle pojetí textu se mi moc líbí. A umíš děj dobře dramatizovat.
Zuzana Pivcová
Je zvláštní podívat se na jeden vztah očima několika aktérů. To si může dovolit jen nezávislý autor, protože každý má jinak svou verzi a těm jiným samozřejmě moc nefandí. Takováto životní dilemata jsou velmi bolestná. Co dělat, obětovat se a setrvat, i když to není zrovna to pravé, nebo jít za svým a cítit vinu? V případech, kdy zasáhne nějaká nemoc nebo úraz atd., je obvykle rozhodnuto. S pocitem viny se moc dobře nežije. Jsme různí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%