Milenci umírajícího času 3
5. 5. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
6.5.2020 09:25
Pěkné pokračování a líbí se mi i poodhrnutí minulých i současných životů . Člověk nemůže jen tak něco zahodit, jde to stejně s ním. Ale trochu štěstí si určitě zaslouží, život vypadá hned veseleji.
Dana Puchalská
5.5.2020 15:20
Začetla jsem se do dnešního dílu a moc se mi líbil. Pěkně se to zamotalo a jak už napsala Zuzana, pohledy zúčastněných postav tomu všemu dodalo "šťávu" .
Anna Potůčková
5.5.2020 13:53
Moc hezké a napínavé počteníčko. Je málokdy čtu tyto dlouhé články, ale tyhle mně problém nedělají. Jsou o přátelství a lásce, což můžu......
Věra Ježková
5.5.2020 12:45
Jendo, tohle pojetí textu se mi moc líbí. A umíš děj dobře dramatizovat.
Zuzana Pivcová
5.5.2020 11:35
Je zvláštní podívat se na jeden vztah očima několika aktérů. To si může dovolit jen nezávislý autor, protože každý má jinak svou verzi a těm jiným samozřejmě moc nefandí. Takováto životní dilemata jsou velmi bolestná. Co dělat, obětovat se a setrvat, i když to není zrovna to pravé, nebo jít za svým a cítit vinu? V případech, kdy zasáhne nějaká nemoc nebo úraz atd., je obvykle rozhodnuto. S pocitem viny se moc dobře nežije. Jsme různí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA