
Rýže jako příloha, pokaždé jinak
13. 11. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Chodorová
13.11.2012 17:48
Tak Laďko,nejen Plzeň,ale i rýže,já ji moc miluji,ty vaše recepty dělám skoro všechny a musím se přiznat,že jsou to moje recepty,nijak neopisuji,tzv."zeleninové rizoto" dělám s masem i bez a dávám tam i 7-8druhů zeleniny,podle chuti a také podle sezóny,ale žampiony a bylinky tam nesmějí chybět,vlastně v malých obměňách dělám to,co vy.
Tak děkujeme a dobrou chuť všem,co mají rádi rýži!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA