Rýže jako příloha, pokaždé jinak

Rýže jako příloha, pokaždé jinak

13. 11. 2012
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Chodorová
Tak Laďko,nejen Plzeň,ale i rýže,já ji moc miluji,ty vaše recepty dělám skoro všechny a musím se přiznat,že jsou to moje recepty,nijak neopisuji,tzv."zeleninové rizoto" dělám s masem i bez a dávám tam i 7-8druhů zeleniny,podle chuti a také podle sezóny,ale žampiony a bylinky tam nesmějí chybět,vlastně v malých obměňách dělám to,co vy. Tak děkujeme a dobrou chuť všem,co mají rádi rýži!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%