Z lesa zpátky do zahrádky
Foto: autorka

Z lesa zpátky do zahrádky

10. 5. 2020

Není to tak dlouho, kdy jsem vás pozvala na malou procházku přírodou v okolí mého bydliště. Stačilo pár kapek tolik potřebné vláhy a ejhle, stal se zázrak. Stromy se zazelenaly, tráva povyrostla a květinky na mém paloučku rozkvetly do krásy.

Vyrážím v podvečer s myšlenkou, že se jen na chvilku projdu. Vůbec nemám v úmyslu nafotit něco pro vás, ale jak to bývá. Stačí vkročit do nedalekého lesoparku a už " v tom lítám" :)))) Ke všemu se na kmeni smrku náhle vynořila černá veverka, ale udělat kvalitní fotku bylo nad mé schopnosti. (Eleno, kde jsi, to by byl snímeček)..Tak tam pobíhám, ale i když si veveruška přivedla kamarádku, nestíhám. Snaha byla, jsem pyšná i na to málo...

A právě v té chvilce mne napadlo, pochlubit se fotkou na íčku. Proto přidávám do kroku. To, abych stihla ještě za sluníčka přidat pár kvítků z paloučku, pro potěšení vás, kteří nakouknete. Jak se mi to podařilo, posuďte sami, lidičky.

S foťáčkem u líce, zdraví vás Bertice.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Kollinová
Pohodová osvěžující procházka.
Dana Puchalská
Evi, děkuji za hezkou procházku a fotky. Ano, máš krásné okolí. A máš skutečně "básnické střevo"..... :-) :-) :-)
Hana Nováková
Evi, děkuji za krásnou procházku tvými fotkami, stejně, příroda umí navodit krásnou atmosféru a člověk třeba i jen na malou chvilinku zapomene na vše špatné...
Eva Mužíková
Ten kamínek není můj výtvor, dal ho tam někdo jiný kolemjdoucím pro radost. A pro mne asi jako poděkovaní za péči o palouček. Hezká lidská soudržnost která mne opravdu potěšila.
Zuzana Pivcová
Vidím, Bertice, že sis poradila sama a dobře. A alespoň závěr je opět ve verších. :-D
Hana Šimková
Moc krásné a uklidňující
Hana Rypáčková
Prima a kamínkuješ.....Až budu hlídat Honzíka, taky se do toho dáme...
Věra Ježková
Milá Bertice, nakoukla jsem a oči neodtrhla. Díky za tu krásu. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

21%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

20%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

20%