Z lesa zpátky do zahrádky
Foto: autorka

Z lesa zpátky do zahrádky

10. 5. 2020

Není to tak dlouho, kdy jsem vás pozvala na malou procházku přírodou v okolí mého bydliště. Stačilo pár kapek tolik potřebné vláhy a ejhle, stal se zázrak. Stromy se zazelenaly, tráva povyrostla a květinky na mém paloučku rozkvetly do krásy.

Vyrážím v podvečer s myšlenkou, že se jen na chvilku projdu. Vůbec nemám v úmyslu nafotit něco pro vás, ale jak to bývá. Stačí vkročit do nedalekého lesoparku a už " v tom lítám" :)))) Ke všemu se na kmeni smrku náhle vynořila černá veverka, ale udělat kvalitní fotku bylo nad mé schopnosti. (Eleno, kde jsi, to by byl snímeček)..Tak tam pobíhám, ale i když si veveruška přivedla kamarádku, nestíhám. Snaha byla, jsem pyšná i na to málo...

A právě v té chvilce mne napadlo, pochlubit se fotkou na íčku. Proto přidávám do kroku. To, abych stihla ještě za sluníčka přidat pár kvítků z paloučku, pro potěšení vás, kteří nakouknete. Jak se mi to podařilo, posuďte sami, lidičky.

S foťáčkem u líce, zdraví vás Bertice.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Krásné Evičko
Jindra Hubačová
Kdy já, Evičko, uvidím ten Tvůj květinový palouček, krásný park a rybníky, které jsi tolikrát zmiňovala? Tolik jsem se těšila na jaro, jak přijedu do Liberce a vše spolu projdeme i ulici Moskevskou se projdu. Hezká procházka a krásné fotečky.Dĕkuji, Evi.
Martina Růžičková
Krásná fotoprocházka. Díky :-)
Jan Zelenka
Pěkná procházka. Stihla jsi toho nafotit hodně. Květinky bohužel většinou neznám. Ale jsou moc pěkné a dohromady určitě lahodí každému oku.
Elena Valeriánová
Evo i snaha se cení, veverku vidím. A krásné pomněnky a kytičky vůbec. Jo, stačí se jen dívat. Děkuji Evi.
Naděžda Špásová
Evi, ta tvoje zahrádka je fakt krásná. A z veverek si nic nedělej, mě to taky nejde. Fotky máš moc pěkné.
Alena Vávrová
Tedy Evičko, máš vskutku obdivuhodně pestrou sbírku rostlin a květinek na paloučku, možná bych to z hlavy ani všecko nepojmenovanala! Dík za sdílení.
Jana Šenbergerová
Evo, také mě tvůj palouček potěšil. Veverku jsem našla, kytiček máš hodně. Nejvíc mě vzal za srdce narcissus poeticus a zvonek nakonec, ale ráda mám všechny. Ať se ti daří s kytičkami a kytičkám s tebou. :-)
Anna Potůčková
Příjemná procházka v krásné přírodě. Máš to Evi všechno krásně rozkvetlé.
Alena Tollarová
Máš to tam, holka, moc hezké. Díky takovým nadšencům jako jsi Ty, může být i prostředí v sídlišti přivětivé a pastvou pro oči.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%