Ilustrační fotografie: pixabay.com
Víte, kolik druhů chleba se dříve peklo?
24. 5. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Irena Mertová
24.5.2020 13:09
To je zajímavé. A má někdo typ, kde v Praze koupit dobrý kvasový chleba? My zatím kupujeme chleba Kollinger nebo Cvrček v pekařství Kabát.
Irena Mertová
24.5.2020 13:09
To je zajímavé. A má někdo typ, kde v Praze koupit dobrý kvasový chleba? My zatím kupujeme chleba Kollinger nebo Cvrček v pekařství Kabát.
Vladislava Dejmková
24.5.2020 10:59
Nedávná situace přivedla některé lidi k domácímu pečení chleba. Ten vlastní rukou upečený chutná také dobře. Já sama nepeču, ale moje snacha zkouší kváskový chléb a docela se jí to daří.
Jindra Hubačová
24.5.2020 10:23
Mám ráda chleba kvasový, který kupuji při cestě do Kořenova nebo zpět v Držkovĕ z pekárny pana Maška.Dano, recepty, které nám předkládáš, a nejen na chleba jsou zajímavé a staré kuchařky jistě vzácné.Dekuji
Zuzana Pivcová
24.5.2020 09:50
Tak to opravdu nevím, kolik chlebů. Dřív býval v Týně jeden, pak ještě Šumava, pak Moskevská cihla..., už si nevzpomínám. Dnes je takový výběr! Jako malá holka jsem jezdila s dědečkem z Lomnice autobusem do Železnice (blízko Jičína) k pekaři pro chleba. To byl nejspíš nějaký ponechaný soukromník. Ivano, to je divné. My jsme totiž používali v mládí výraz "kedr s brzdou", kedr byl chleba, ale brzda byla máslo.:-D :-D
Jitka Hašková
24.5.2020 09:38
To je zajímavé, kdysi jsem dostala od známých recept na chleba, jak ho pekli sami doma. Tenkrát jsem si několikrát upekla doma chleba podle tohoto receptu, byl moc dobrý, ale moje lenost zvítězila a vrátila jsem se ke kupování chleba, ale recept mám schovaný.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA