Foto: autorka
Tip na dovolenou - České středohoří
19. 5. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
23.5.2020 20:08
Děkuji za vaše komentáře. Kdyby se mi podařilo někoho do Českého středohoří i nalákat, byla by to pro mě největší odměna.
Hana Práglová
23.5.2020 10:41
Tyto končiny jsou určitě krásné.Já jezdila jen do Klapý pod Házmburkem k příbuzným na meruňky...
Olga Štolbová
23.5.2020 10:29
Alí díky. Tolik krásných míst jsem v životě nestihla vidět a už asi nestihnu. Naštěstí máme tebe a České středohoří, možná pár výletů s někým z íčka bychom ještě zvládly, nebo zvládli? To kdyby se přidal některý íčkař.
Marie Ženatová
22.5.2020 17:22
Díky Alenko za obsáhlý článek a nádherné fotečky krásným míst - pro mne dost neznámých.
Zdenka Jírová
21.5.2020 00:39
České středohoří je opravdu krásné, Napsal o tom i Karel Hynek Mácha, který považoval Středohoří za nejhezčí část Čech. Rád sem jezdil, psal básně i maloval to, co viděl. V Litoměřicích i zemřel.
Soňa Prachfeldová
20.5.2020 20:03
Ach jo, musím vymyslet jiné pozvání. Ale hezky nás zveš, tohle vše mám prochozené, kromě rozhledny v Lovosicích.
Jan Zelenka
19.5.2020 23:12
Aleno, ve znalostech Českého středohoří tě zde těžko někdo překoná. Je to velice rozsáhlá oblast a jsem moc rád, že jsem velmi dobře poznal Třebenicko a jeho okolí - Sutom, Vlastislav, Teplá, Podsedice, Dlažkovice a také Lovosicko - Lovoš, Oparenské údolí, atd. Otec se narodil v Třebenicích a matka ve vedlejší Lkáni. Škoda, že zmizely květnové Slavnosti květů, v tradičně ovocnářském kraji se v obchodech prodávají jablka pochybné kvality z Polska a Holandska, mohl bych pokračovat dál. Ale naše kopečky, ty zůstaly, ty na prodej nejsou. Když jsem si přečetl článek, tak jsem zjistil, že mnoho míst vůbec neznám. Ale tvé články je dokáží krásně přiblížit. Za to dík.
Alena Vávrová
19.5.2020 22:29
Díky íčku a Tobě, Ali, se mohu do čarokrásného Středohoří stále vracet, byť jen virtuálně. Za to díky! Krásný článek a fotky.
Martina Růžičková
19.5.2020 20:57
Parádní pozvánka! Moc se mi líbí přirovnání krajiny k cukrárně :-).
Anna Potůčková
19.5.2020 20:44
Moc hezky napsané, lákavá pozvánka a krásné lákavé fotky! Škoda že nevyšly ty Litoměřice, něco jsem mohla z tohoto kraje vidět při plánovaném setkání
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA