Foto: autorka
Rybníky u Krásného Lesa
20. 5. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
28.5.2020 09:19
Příroda je nyní, kdy se všechno krásně zelená, opravdu nádherná...Dík Nadi :-)
Jan Zelenka
22.5.2020 10:54
Pěkná procházka a krásné fotky. Abych se orientoval, musel jsem si Krásný les najít na mapě. je to tedy někde na Karlovarsku poblíž hranice, ne? Příroda s lesíky a vodou působí blahodárně na psychiku. Trochu závidím, Naďo.
Alena Tollarová
22.5.2020 08:18
Když se koupou mráčky, je to vždycky zážitek a potěšení pro oči diváka. Ale, podobně jako Ty, při jednom z prvních pěkných dní jsem při pochodu na pískovně narazila v rákosí na houf naháčů, a to tak hezké nebylo :)
Elena Valeriánová
21.5.2020 15:53
Miluji vodní hladiny a jejich proměny. Žasnu vždy znovu a znovu, jak se během chvíle může změnit obraz přírody. Stačí jiný úhel světla, pár kroků jinam a změní vše. Závidím všem, co mají blízko rybník nebo jezero a když jsou kolem staré dřeviny ... No prostě Nadi, výlet i dokumentace na 5*.
Alena Vávrová
20.5.2020 21:21
Tak tam jsem nikdy nebyla. Všechny fotky s vodní hladinou jsou boží. Podařený výlet do krásných míst.
Eva Mužíková
20.5.2020 20:34
Já říkám, že Tvé fotky jsou stále krásnější. Prohlédla jsem si ty dnešní hned dvakrát... díky Nadičko.
Dana Puchalská
20.5.2020 18:19
Naďo,Krásný Les je krásný a rybníky jsou ještě krásnější. P. S. Taky bych si myslela, že je to medvěd.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA