Do Mariánských Lázní za léčením a dobrým klimatem
Karel Kalivoda, generální ředitel společnosti Ensana

Do Mariánských Lázní za léčením a dobrým klimatem

20. 5. 2020

Letošní lázeňská sezona byla zahájena bez účasti veřejnosti a bez velkolepého kulturního programu. Mariánské Lázně již přivítaly svoje první pacienty. Proč se vydat do lázní a co vše nás tam čeká jsme se zeptali Karla Kalivody, generálního ředitele společnosti Ensana, která provozuje významné léčebné domy.

cestování lázně města a obce
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
V Mariánkách jsem byla v lednu 1986, a to jen proto, že v práci někdo vrátil poukaz. :-D Lázně byly v rekonstrukci a mnoho procedur zrušených. Půl metru sněhu, který roztál a všude plno vody. A ještě k tomu v noci zemětřesení. Samozřejmě ne tak hrozné jako v Albánii. No a já sama, žádný program a stále se se mnou chtěl někdo seznamovat. A zvali mě na nějaký Kočkodrom. Nevzpomínám na to ráda, i když samotné město a okolí bylo krásné. Dnes je to tam určitě přepychové, ale jaká klientela?
Vladislava Dejmková
Za pár dní tam jedu, tak jsem v očekávání. Nebyla jsem tam léta, jistě se toho hodně změnilo. A s rouškami to bude určitě ještě zajímavejší.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%