Foto: autorka
Jedeme do Svaté země: Doprava
22. 5. 2020Ráda bych Vás seznámila se životem v Izraeli. Tak jsem se rozhodla, že začnu u základu - doprava a vše, co nás čeká při cestě tam i zpět.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
25.5.2020 23:32
Jarmilko ráda čtu o Tvých zkušenostech a zajímavých poznatcích.A obdivuji Tě , jaká jsi samostatná cestovatelka.
Jarmila Komberec Jakubcová
23.5.2020 12:39
Děkuji všem za zájem o Svatou zem. Protože jsem měla v době koronaviru více času, připravila jsem sérii článků mapujících současný život v Izraeli. Tato země je mi velmi blízká i když jsem dříve navštěvovala i jiné.
Hana Práglová
23.5.2020 10:25
Jaruš,díky za zajímavý příspěvek.V Izraeli jsem nikdy nebyla.Proto si ráda cokoliv přečtu.
Danuše D'Engeli
23.5.2020 03:56
Děkuji za doplnění informací. Byla jsem v Izrali třikrát a vždy to bylo přesně tak, jak paní Jarmila popisuje. Novinkou je pro mne cestování z letiště vlakem. Doufám, že Jeruzalém uvidím na podzim.
Ještě jednou děkuji.
Dana
Zdenka Jírová
23.5.2020 00:47
Je to zajímavé, jak se dnes cestuje. Ale pohovor při vstupu do Anglie jsem také musela podstoupit v roce 2000. Nebyl ale tak rozsáhlý jako ten vámi zmiňovaný.
Marie Faldynová
22.5.2020 20:06
Byla jsem v Izraeli na deset dní a ráda na to vzpomínám. Těším se na pokračování tohoto vyprávění! Shalom!
Anna Potůčková
22.5.2020 17:43
Nikdy jsem tam nebyla a ani už nebudu. Určitě mně ale láká tato země. Kontroly jsou nutné a měly by být ve většině zemí
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA