Jedeme  do Svaté země: Doprava
Foto: autorka

Jedeme do Svaté země: Doprava

22. 5. 2020

Ráda bych Vás seznámila se životem v Izraeli. Tak jsem se rozhodla, že začnu u základu - doprava a vše, co nás čeká při cestě tam i zpět.

cestování
Hodnocení:
(5.1 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Jarmilko ráda čtu o Tvých zkušenostech a zajímavých poznatcích.A obdivuji Tě , jaká jsi samostatná cestovatelka.
Jarmila Komberec Jakubcová
Děkuji všem za zájem o Svatou zem. Protože jsem měla v době koronaviru více času, připravila jsem sérii článků mapujících současný život v Izraeli. Tato země je mi velmi blízká i když jsem dříve navštěvovala i jiné.
Irena Mertová
Moc zajímavé. Rádu o Izraeli čtu, i když se tam nechystám :-).
Hana Práglová
Jaruš,díky za zajímavý příspěvek.V Izraeli jsem nikdy nebyla.Proto si ráda cokoliv přečtu.
František Matoušek
Díky za informace. Rád se dozvím něco nového.
Danuše D'Engeli
Děkuji za doplnění informací. Byla jsem v Izrali třikrát a vždy to bylo přesně tak, jak paní Jarmila popisuje. Novinkou je pro mne cestování z letiště vlakem. Doufám, že Jeruzalém uvidím na podzim. Ještě jednou děkuji. Dana
Zdenka Jírová
Je to zajímavé, jak se dnes cestuje. Ale pohovor při vstupu do Anglie jsem také musela podstoupit v roce 2000. Nebyl ale tak rozsáhlý jako ten vámi zmiňovaný.
Eva Mužíková
Ráda si přečtu pokračování.
Marie Faldynová
Byla jsem v Izraeli na deset dní a ráda na to vzpomínám. Těším se na pokračování tohoto vyprávění! Shalom!
Anna Potůčková
Nikdy jsem tam nebyla a ani už nebudu. Určitě mně ale láká tato země. Kontroly jsou nutné a měly by být ve většině zemí

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%