Foto: autorka
Mokrý výlet
22. 5. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
23.7.2020 08:22
Aničko, moc krásné fotky i ty popisky se mi moc líbí. A na Rožnov vzpomínám skoro se slzou v oku, žiješ v překrásném kraji. Tehdejší setkání bych si dala s chutí ještě jednou. Děkuji ♥ *******
Anna Čípová
25.5.2020 20:33
Děkuji všem za milé komentáře, Zuzko a Alenko, jsem ráda, že se vám v Rožnově líbilo.
Alena Vávrová
24.5.2020 18:24
Díky vám, rožnovským, za sraz v r. 2017, tak trošku víc o tom vašem krásném kraji vím, dříve jsem vždycky jen projela někam dál ♥ . Na výhledy ze Soláně nezapomenu nikdy.
Zuzana Pivcová
23.5.2020 13:17
Opět ten váš krásný kraj. Ráda si alespoň vzpomenu na sraz v Rožnově. Moc se mi líbí přírodní záběry a hlavně takové ty výhledy, kde v dáli jsou vidět hory. To vždy vzpomínám na Lomnici v předhůří Krkonoš. Díky a cestuj dál. Aničko.
Anna Potůčková
22.5.2020 17:47
Krásné fotky z krásné vycházky, byt mokré. Krásný kraj a už by bylo třeba se kůrovců zbavit.
Marie Seitlová
22.5.2020 15:46
Aničko, krásně jsem se prošla tvým krajem. Máš krásné okolí a umíš ho nádherně nafotit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA