Foto autorka
To nevymyslíš
23. 5. 2020Tedy, řeknu vám, že si život občas dělá co chce, už jsem si tak nějak zvykla, ale že si začne ze mě dělat legraci i mozek, tak to nějak nemůžu přijmout. Nerada na sebe něco prozrazuji, ale o tohle se prostě musím podělit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
23.5.2020 11:42
Naďo, i já se řadím do řady těch "vypínacích". Nedávno jsem si vařila guláš a otevřela ičko a dopadlo to špatně. Ale máš krásné fotky obláčků, zrcadlení,...
Helena Votíková
23.5.2020 11:40
Při čtení tvého článku jsem si uvědomila, že vařím rýži..... Dopadlo to dobře.
Libuše Křapová
23.5.2020 11:21
naďko, to jsem ráda, že nejsem jen já "vypínací" :-) Když jsem nedávno měla ten hopsací den, nachystala jsem z obavy vypnutí den předem svačiny (pozavírané hospody z důvodu karantény) a uložila do ledničky. Na letiště jsme přijeli dřív a když jsme se usadili u stolků a čekali, řekl Jindra - tak se aspoň najím. Kde jsou ty svačiny?" "V ledničce," zněla má odpověď.
Marie Faldynová
23.5.2020 10:49
Když se nestane nic horšího... Při posledním pečení jsem to měla jen tak tak. Taky jsem čučela do tabletu.
Dana Puchalská
23.5.2020 10:31
Naďo,zapomněla jsem že u článku jdou moc hezké fotky. Ovšem ta s telefonem na stromě.. :-) :-) :-) Nemá chybu, nikde jsem ho ještě neviděla. Budu muset zkoumat více stromy v přírodě.
Dana Puchalská
23.5.2020 10:27
Naďo, dobrý, pochechtávám se ještě teď po přečtení a věř, že nejsi sama.... Já jednou pekla cosi v troubě a s klidem Angličanky
odkráčela ven na nákup. Jo už vím, byl to švestkový koláč se žmolenkou. A když jsem se vracela zpět, došlo mi to. V bytě nebylo přes čmoud vidět, krása nesmírná. Tak jsem začala větrat a vypadalo to na evakuaci všech obyvatel. Od té doby mu říkám "Uhlířský" koláč. Přesně tak vypadal, chudák malej a černej.
Eva Mužíková
23.5.2020 09:58
Kamarádko moje milá, hezky jsi mne pobavila. V mém věku se to též stává, už to není žádná sláva. Hlavně že si pamatuji, když směr WC vykračuji, co tam budu dělati a nečůrám do gatí::)))))
Marie Novotná
23.5.2020 09:37
Myslím,že NĚKDY,je u mne častěji a častěji.A tak-ať žije nevypnutý mozek.Díky za článek a foto. :-)
Věra Ježková
23.5.2020 09:11
Naďo, nejen že může, stává, samozřejmě. Pobavila jsi mě. Člověk se neuhlídá, ať dělá, co dělá. Chválím tě za štrúdl s „ú“. A za moc hezké fotky. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA