Posílám ukázat dvorek a okna. No, nic moc, že? A na tom fleku byl můj záhonek s bramborami. No, hlavně, že bydlím. A ten vnitřek je docela pěkný. Tak vám ho také posílám ukázat.
Foto: autorka
Moje bydlení
25. 5. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
27.5.2020 09:43
Hani, vidím inovaci ložnice...A co ta zahrádečka , jak byla nedaleko? Pohlaď kamaráda, vzpomínám jak mě oblízal. Už je to 5 let!
Martina Růžičková
25.5.2020 17:26
Hlavně, že byteček je útulný. Škoda, že po bramborách již je jen ten flek...
Alena Tollarová
25.5.2020 14:10
Domů, které zvenku nejsou "nic moc", a přesto se v nich dobře žije, je spousta. Důležitý je pocit soukromí a možnost vytvořit si ho k obrazu svému. A z fotek je vidět pečlivost a láska. A tak to má být ... :)
Naděžda Špásová
25.5.2020 13:34
Hanko, pořád mi nejde do hlavy to odstranění brambor, musel to být někdo z domu. Byt
asi není velký, hlavně, že tam můžeš mít pejska. Hele, zkuos je pěstovat v truhlíku za oknem, to by byla prča. Nikdo by ti nemohl říct ani ň. :-)
Zdenka Soukupová
25.5.2020 13:19
Hanko, hezké bydlení. Jen se pořád nemůžu srovnat s tím, že Vás někdo práskl s těmi třemi keříky brambor.....
Marie Doušová
25.5.2020 11:40
Hezký a útulný byteček a krásný pejsek. Nikdo nemá všechno co by chtěl,ale co se dá dělat . Držím palce, aby se i okolí domu dalo do pořádku.
Hana Nováková
25.5.2020 11:10
Hano, sice domu by slušelo se o něj lépe starat - myslím tím fasádu, ale to je asi věc majitele. Váš byteček je obrazem vašeho vkusu, protože každý z nás si tvoří bydlení podle svého vkusu. Mám raději útulné bydlení, než okázalé interiéry, které spíš slouží na prezentaci, ale mě by se v nich dobře nežilo. Váš byteček je útulný, zabydlený a jistě se do něj ráda vracíte, v něm píšete a třeba i sníte. Hezky si ho užívejte....
Anna Potůčková
25.5.2020 10:25
Hezké bydleníčko v nehezké budově. Máš byteček jak za škatulky!!! A brambory by byly mnohem přínosnější než pálivé kopřivy!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 44. týden
V úterý 5. listopadu proběhnou ve Spojených státech amerických prezidentské volby. Tématem kvízu tohoto týdne budou nejen američtí prezidenti, ale i zajímavosti z USA.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Necháváte se před sezónou chřipek a covidu očkovat?
Ano, mám očkování proti chřipce i covidu
Ano, nechávám se očkovat proti chřipce, proti covidu už ne
Ano, nechávám se očkovat proti covidu, proti chřipce ne
Nechával(a) jsem se očkovat, ale už to nedělám, nepomáhá to
Ne, neočkuji se ani proti chřipce, ani proti covidu