Moje bydlení
Foto: autorka

Moje bydlení

25. 5. 2020

Posílám ukázat dvorek a okna. No, nic moc, že? A na tom fleku byl můj záhonek s bramborami. No, hlavně, že bydlím. A ten vnitřek je docela pěkný. Tak vám ho také posílám ukázat.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Hani,tak přijď zase na návštěvu
Hana Rypáčková
Hani, vidím inovaci ložnice...A co ta zahrádečka , jak byla nedaleko? Pohlaď kamaráda, vzpomínám jak mě oblízal. Už je to 5 let!
Martina Růžičková
Hlavně, že byteček je útulný. Škoda, že po bramborách již je jen ten flek...
Alena Tollarová
Domů, které zvenku nejsou "nic moc", a přesto se v nich dobře žije, je spousta. Důležitý je pocit soukromí a možnost vytvořit si ho k obrazu svému. A z fotek je vidět pečlivost a láska. A tak to má být ... :)
Naděžda Špásová
Hanko, pořád mi nejde do hlavy to odstranění brambor, musel to být někdo z domu. Byt asi není velký, hlavně, že tam můžeš mít pejska. Hele, zkuos je pěstovat v truhlíku za oknem, to by byla prča. Nikdo by ti nemohl říct ani ň. :-)
Zdenka Soukupová
Hanko, hezké bydlení. Jen se pořád nemůžu srovnat s tím, že Vás někdo práskl s těmi třemi keříky brambor.....
Marie Doušová
Hezký a útulný byteček a krásný pejsek. Nikdo nemá všechno co by chtěl,ale co se dá dělat . Držím palce, aby se i okolí domu dalo do pořádku.
Hana Nováková
Hano, sice domu by slušelo se o něj lépe starat - myslím tím fasádu, ale to je asi věc majitele. Váš byteček je obrazem vašeho vkusu, protože každý z nás si tvoří bydlení podle svého vkusu. Mám raději útulné bydlení, než okázalé interiéry, které spíš slouží na prezentaci, ale mě by se v nich dobře nežilo. Váš byteček je útulný, zabydlený a jistě se do něj ráda vracíte, v něm píšete a třeba i sníte. Hezky si ho užívejte....
Anna Potůčková
Hezké bydleníčko v nehezké budově. Máš byteček jak za škatulky!!! A brambory by byly mnohem přínosnější než pálivé kopřivy!
Eva Mužíková
Hani, z Tvého kralovství je cítit pohoda. Pejsek mu také moc sluší.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

21%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

19%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

20%