Velký Blaník. Foto: autorka
Tip na dovolenou: Podblanicko
28. 5. 2020Mým tipem na výlet nebo dovolenou v Čechách je Podblanicko, kam jezdím již desítky let. Vyrůstala zde moje babička, moji rodiče kraj milovali a i já zde mám oblíbená místa.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
28.5.2020 11:27
Lituji, že tuto krajinu opět neznám. Díky, Martino. Kdybych pořád nejezdila v posledních letech do Albánie, co všechno jsem mohla vidět u nás! Snad ještě něco stihnu.
Zdenka Soukupová
28.5.2020 10:34
Opravdu hezký kraj. Pocházela odtud maminka a jako dítě jsem tam jezdívala k babičce. Asi se tam zase podívám a využiju informace z článku. Díky.
Věra Ježková
28.5.2020 09:55
Martino, moc hezký článek i fotky. Jsem ráda, že jsem tvůj kraj trochu poznala - když jsme u vás byli s Karlem na návštěvě a pak ještě na samostatném výletě. Konečně, z jeho chalupy na Vysočině to není moc daleko. Na Blaníku jsem ale nebyla, jak víš.
Irena Mertová
28.5.2020 09:51
Hezké fotky. Hezký kraj, v 80. letech jsme k Vlašimi s manželem jezdívali na trampské potlachy... V zámeckém parku jsme dokonce jednou ve spacáku přenocovali... :-). Dnes bych také spíš vyrazila po památkách, jak jsou uvedeny v článku.
Daniela Řeřichová
28.5.2020 09:01
Z vlastní zkušenosti doporučuji. Krásný výlet pro všechny generace.
Dana Puchalská
28.5.2020 08:44
Ano je to krásný kraj. Vlašim je moc hezké město. Byla jsem tam párkrát. Zámecká zahrada je krásná.
Vladislava Dejmková
28.5.2020 08:39
Zajímavý kraj. Moc děkuji za inspiraci. Až zase budu jednou u dětí v Benešově, určitě se pokusím na některá z uvedených míst podívat. Odtamtud to už není pro mě tak daleko.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA