Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Eva Mužíková
3.6.2020 18:48
Jitko, to je krásná fotoreportáž. A asi to tam muselo hodně vonět.???
Jitka Hašková
2.6.2020 20:32
Děkuji všem za ohlasy. Jsem ráda, že vás potěší to, co mě.
Martina Růžičková
2.6.2020 19:46
Trojskou botanickou zahradu mám moc ráda. Díky, že jsem si ji s vašimi krásnými fotkami mohla projít v pivoňkovém čase.
Alena Vávrová
2.6.2020 18:35
Jitko, díky. Mně se teprve pivoňky chystají rozkvést. Dřevité nemám vůbec. Ale růžových a bílých mám celý špalír. Kosatce jsem kdysi sbírala , vyměňovala, měla jsem i americké, ale už jich mám také jen pár. V botanické z. jsem byla naposledy v Liberci a vlastně Průhonice jsou taky botanická zahrada. Ale na kytky se ráda podívám kdykoliv.
Dana Puchalská
2.6.2020 08:09
To je krásná květinová galerie.
Soňa Prachfeldová
2.6.2020 07:40
Potěšilo Jitko a moc, překrásné.
Jana Šenbergerová
1.6.2020 22:05
Také moc děkuji za tu nádheru. V dětství jsem z naší zahrady znala jen modré a žluté kosatce a pivoňky červené, růžové a bílé. Dnešní škála barev a tvarů je mnohem širší.
Naděžda Špásová
1.6.2020 19:08
Jitko, to je krása, v Tróji jsem před lety taky byla. Kytiček není nikdy dost. :-)
Hana Stříbrská
1.6.2020 16:04
Jitko,děkuji za krásné snímky,ja jsem byla v Dendrologicke zahradě v Průhonicích a take tam krasně pivoňky kvetly.Mě zase nadchly rododendrony.Pokračuj v odesilani všeho co nafotiš dik Hanka
Marie Seitlová
1.6.2020 12:43
Prošla jsem se krásnou zahradou s vámi, nádherné květiny. Děkuji
Načíst starší příspěvky