FOTO: autorka
Tři hádanky od moře
5. 6. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
6.6.2020 14:21
Nevím, ale je mi divné, že Francouz-kuchař by připravoval sendviče. To je pěkná blbost.
Vladislava Dejmková
6.6.2020 06:40
Tak pro jistotu řešení hádanek:
1. zloděj byl Pákistánec, protože jediný lhal. Obracet japonskou vlajku nemá smysl, neboť je z obou stran stejná.
2. Plavčíci stáli proti sobě.
3. Loď s přílivem stoupá také, takže k přelití vody přes palubu nedojde. Dokonce ten žebřík bude mít spodní příčku stále nad hladinou vody.
Zuzana Pivcová
5.6.2020 21:34
Abych to objasnila - to já vím, došlo mi to hned (viz 1. komentář), ale myslela jsem, že by to mohla napsat Vlaďka jako upřesnění odpovědi Marušky Měchurové.
Zuzana Pivcová
5.6.2020 17:10
Ale co s tím, že Pakistánec vylezl na stožár?? :-D To by chtělo říct naplno, proč on je ten viník.
Vladislava Dejmková
5.6.2020 16:31
Doufala jsem, že si to přečte nějaký muž. K hádance č.3 - loď samozřejmě stoupá s přílivem, takže konečně to někdo odhalil.
František Matoušek
5.6.2020 16:12
Jen malá poznámka k otázce č.3. Nebude náhodou s přílivem stoupat i loď ?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA