Ilustrační foto: pixabay.com
Dopisování III
6. 6. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
8.6.2020 19:34
Jste úžasná autorská dvojice :-). Bezva se to čte a navíc se mi moc líbí grafické označení.
Jan Zelenka
8.6.2020 00:08
Zuzko, Portugalské sonety jsou nádherné. A vzájemný příběh těchto dvou lidí je až romantický.
Zuzana Pivcová
7.6.2020 21:43
Mně se zase hned zpočátku vybavila umělecká dvojice Elizabeth Barrett a Robert Browning a "Portugalské sonety". Před mnoha lety mi o nich vyprávěla moje kolegyně z jazykovky, angličtinářka.
Jan Zelenka
7.6.2020 21:02
Přátelé, všem vám díky za vaše vstřícná slova. Takové Dopisování je pro mne a pro Věrku příjemným osvěžením, kdy není nutné být příliš vážný. Pokud jsou dva lidé naladěni na stejnou notu, píše se hned lépe. Věrko, díky.
František Matoušek
7.6.2020 14:49
Jakoby psali jste ty verše spolu, oba jste však seděli u jiného stolu. Líbí se mi, teď si jdu dát colu.
Věra Ježková
7.6.2020 06:51
Moc vám děkuji. Na Dopisování mě nejvíc baví, že nevíme, kam ten druhý „děj“ posune. A musíme na něj reagovat. Samozřejmě jsem ráda, že dokážu sekundovat tak skvělému básníkovi. :-)
Jana Šenbergerová
6.6.2020 13:37
Moc hezké. Vám dvěma se múzy určitě nevyhýbají. Naopak, vašimi verši lehkonohé tančí. :-)
Jana Kollinová
6.6.2020 10:53
Verše mě potěšily i osvěžily. Na chvíli jsem přijala pozvání k prostřenému stolu, tichounce, abych nenarušila intimitu dvojice recitující tiše a horoucně své verše. básně. Možná budu přizvána i na část cesty za novou inspirací. Líbí se mi ON s knírem a ONA s dokonalými rty. Něžná i mírně erotická symbolika autorské dvojice. Gratuluji. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA