Jak jsme putovali kolem Labského náhonu
Foto: autorka

Jak jsme putovali kolem Labského náhonu

8. 6. 2020

Asi dva týdny po vyhlášení nouzového jsme se s manželem na sebe dlouze a významně podívali a řekli si, že takhle to dál nejde. Byli jsme zavření doma celé dny a zvítězila v nás potřeba jít ven, na vzduch, dýchat, chodit, hýbat se. A hned jsme vymysleli strategický plán.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Tak to by se mi líbilo, hned bych se přidala a šla s vámi. Takové trochu dobrodružné výpravy mám ráda. Říčka Melounka, nikdy jsem o ní neslyšela, název nemá chybu :) Marie M., jak to, že jste ještě nikdy nevystoupili v Roudnici? :)
Alena Vávrová
Dík za hezkou i vlastivědnou procházku, Labský náhon a tuto část okolí Hradce neznám.
Martina Růžičková
Tak to musela být moc příjemná procházka. Hezky jste ji zdokumentovala. Slovně i fotograficky. A musím se přiznat, že mě nadchlo, že existuje říčka, která se jmenuje Melounka :-).
Soňa Prachfeldová
Moc pěkné, fotky bezvadné. Také mě napadá spousta otázek, když jdu krajinou, kde jdou jen pozustatky čehosi, jaké to kdysi bylo, jak se žilo a p..
Eva Mužíková
Vlaďko, Vaše články jsou vždy propracované, strhující. Místa o kterých píšete jsou mi známá, příbuzní bydlí nedaleko zmiňovaného Temešváru. Děkuji Vám.
Naděžda Špásová
Tuhle část Labe taky neznám. Jenom tu náš ústeckou k Mělníku. Hezké fotky.
Jana Šenbergerová
Moc hezky jste využili koronavirový čas. Opět jste potvrdili, že všechno zlé může být i k něčemu dobré. Taková zkušenost se dá využívat v jakémkoliv čase, tak ať se vám dobře objevuje dosud neobjevené a navštěvuje oblíbené.
Vladislava Dejmková
Já mám docela ráda mapy, nepodařilo se mi ale do této mapy zakreslit cestu jinak než pomocí tzv. vlastních bodů (mapy na Seznam). Víte někdo, jak to udělat lépe a přehledněji? Mapky bych také uvítala u všech příspěvků, které mluví o nějaké cestě odněkud někam. Lépe si to pak člověk představí.
Mell Nova
Moc hezké a máte můj velký plus, ve dvou se to lépe táhne, tak jen dál!
Zuzana Pivcová
To je zhruba tak dlouhá procházka, jako když jdeme v létě z Týna do Bechyně. Já znala jen kousek Labe u Mělníka, na návštěvě u Alči v Roudnici a pak jen z okna vlaku cestou do Německa. O Labském náhonu jsem nikdy neslyšela. Když vidím jeho tok jak v zašlých časech a pak si vybavím ústí Labe za Hamburkem, ani nemůžu pochopit, že je to stejná řeka. Díky za hezkou poučnou informaci.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%