Ilustrační foto :pixabay. com
Čeština není vůbec jednoduchá
9. 6. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
11.6.2020 13:48
Přiznám, že je to na mě moc rychlé, první jsem nestihla, tak to vzdávám. :-)
Naděžda Špásová
11.6.2020 13:40
V češtině jsem byla vždycky dobrá. Test si určitě udělám a sdělím výsledek.
Jana Šenbergerová
9.6.2020 23:44
Měla jsem dobré češtináře a mám cit pro jazyk. :-) V mém případě by bylo smutné, kdyby to vyšlo jinak. Mám ráda jakékoliv testy, ale v některých bych dopadla rozhodně hůř.
Alena Vávrová
9.6.2020 20:50
Testy z českého jazyka mne baví. Dala jsem to s 1 chybou hned v první větě - zbrklost.
Zuzana Pivcová
9.6.2020 18:57
Test jsem udělala na 10. Přece jen jsem se v češtině dost pohybovala a o různých chytácích se mluví.
Dana Puchalská
9.6.2020 16:55
Povedly se mi 2 chyby a když spočítám, kolik let jsem že školy, tak to ujde.
Věra Ježková
9.6.2020 13:20
Hani, děkuji za test. Byla to brnkačka. Učebnici češtiny jsem naposled odložila na gymnáziu. Ale když se člověk učí cizí jazyk, učí se tím i mateřštinu. A někdo má to štěstí, že mu byl dán jazykový cit.
Růžena Kuželková
9.6.2020 11:14
Tak "testík" jsem udělala(miluji takové testy), měla jsem 3 chyby tak si myslím,že to není nejhorší.Příště nashledanou u dalších (:-))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA