Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Šenbergerová
14.6.2020 15:12
Zdravím oba výletníky a děkuji za článek i krásné fotografie, které mi přiblížily místo hodně vzdálené.
Naděžda Špásová
14.6.2020 14:27
Ploskovice znám, už delší dobu se tam zase chystáme, park je moc hezký. Bezva fotky. :-)
Jan Zelenka
14.6.2020 14:03
Já také všem děkuji za příznivé ohlasy. V tomto kraji není nouze o pěkné výlety. Další mám už připravené.
Věra Ježková
14.6.2020 13:43
Děkuji vám. Výlety s Jendou jsou báječné. Já fotím samozřejmě víc než on, protože fotek má už spoustu. Tak na mě musí někdy čekat. Danko, počasí bylo jak na objednávku. :-)
Jitka Hašková
14.6.2020 13:09
Upřesňuji: fotky vás obou jsou úžasné.
Jitka Hašková
14.6.2020 13:06
Na zámek Ploskovice jsem se těšila, měl být součástí setkání v Litoměřicích, které bylo zrušené. Potom jsem někde slyšela nebo četla, že se zámek opravuje. Chci se tam vypravit až bude opravený. Moc se tam těším, tvoje fotky, Věro, mě potvrdily, že je na co.
Dana Puchalská
14.6.2020 12:24
Zapomněla jsem napsat to hlavní - počasí bylo parádní, ne?
Dana Puchalská
14.6.2020 12:22
Věrko, krásný zámek, krásná krajina, krásné detaily a hlavně k r á s n é
fotografie. A kavárna je opravdu moc hezká.
Alena Vávrová
14.6.2020 11:40
Ráda jsem si nad článkem a fotografiemi připomněla svoji návštěvu tohoto krásného zámku při zájezdu našeho senior klubu. My jsme uvnitř byli, i v tom největším kruhovém sále s nádhernou akustikou, i dole v grottech a samozřejmě jsme prošli i park a fotili pávy. Nepřístupnost navštívené památky jsem též nejednou zažila, nejen z důvodu oprav, ale třeba i z důvodů natáčení, konání svatby aj.
Hana Nováková
14.6.2020 10:51
Věrko, vám a panu Zelenkovi děkuji za krásné foto zámku. Bohužel i mě se to někdy v životě stalo, že jsem dorazila natěšena a ono nic, nej prohlídka zvenčí. Tak třeba jindy se to povede. Můžeme být rádi, že se našly penízky pro jeho opravu. Mějte krásné dny a budu se zase těšit na vaše putování s foťákem a krásným doprovodným slovem.
Načíst starší příspěvky