FOTO DNE: autorka
Tip na dovolenou: Zelený dům na Božím Daru
15. 6. 2020Ježíšek nás o vánocích 2019 obdařil poukazem (moderně voucherem) na třídenní pobyt v hotelu Zelený dům, světe div se - na Božím Daru! Hotel se na obrázku jen zelenal, a jelikož jsem do zelené fanda, pěkně jsem se natěšila a zamluvila tam pobyt od 2. června.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
nina hor
25.9.2020 07:25
Dobrý den. My jsme toto léto trávili v Krušných horách - přímo tu https://www.honourandgrace.com/cs/
A každý den jsme si udělali nějaký výlet, včetně Božího daru a mohu jedině doporučit. Dovolená v Česku super!
Elena Valeriánová
17.6.2020 19:51
Parádní článek a suprová fotoreportáž. V Klášterci nad Ohří mám dokonce rodinu, ale nikdy jsem tam nebyla. Já to říkám zas a znova, ty bys měla mít cestovku a nebo psát pro cestovky. To by bylo zákazníků. Děkuji.
Jan Ciprys
17.6.2020 11:26
Super rád bych se do Kruš.Hor podival ale 1000km na víkend je trochu od ruky.
Jitka Hašková
17.6.2020 08:59
To jste měli krásnou dovolenou.. Trochu ten kraj znám, jezdívala jsem na Kovářskou v zimě v létě, na běžky na Fichtelberg, hezkou dovolenou jsem strávila před několika lety v Abertamech a okolí. Tam stojí za to se vracet.
Lenka Kočandrlová
16.6.2020 18:26
Máme krásnou krajinu....Kdyby se starali o hotel na Klínovci jako o Zelený dům,nemuseli bychom se dívat na zpustlé brzy již ruiny. Na Horním hradě jsme kdysi byli,cca v r. 1969 - 1970.Tehdy byl ještě úplně zachovalý,vše bylo oplocené a když jsme nějak pronikli za plot,objevil se starý pán a sdělil nám,že už mu nechtějí dál platit za hlídání objektu a že to asi špatně dopadne. O několik let později už nebyl plot,bylo strhané cimbuří a shozené na střechy (prý to dělali ožralí čundráci...aby se pobavili...),sotav jsme vylezli na věž - chyběly taam schody,z výšky byla vidět počínající devastace. Když někdy koncem 90.let p.Palacký začal s opravami,tak to vypadalo beznadějně.No a hle,již to roste zase z trosek do skoro původního stavu. Takhle podobně se snaží zachránit vyhořelý hrad Hřebeny - Hartenberk,ten také pamatuji cca v r. 1982 jako prázdný,ale zachovalý.... Naopak zase kdysi zpustlý Chlum sv.Máří se dočkal oprav a také skoro zničený Nový Dvůr s mnichy trapisty je jako nový. Najezdila jsem se po okrese K.Vary,Sokolov,Cheb i jinde,tak můžu potvrdit,že tu máme moc hezkou krajinu,ale mnoho památek se ještě rozpadá a čeká na záchranu.
Marie Měchurová
16.6.2020 09:18
Před třemi lety jsme byli v Krušných horách na týdenním pobytu. Moc se nám tam líbilo. Některá popisovaná místa jsem si prošli. Moc se nám tam líbilo. Ubytování jsme měli v Jáchymově. Zajímavý kraj a hlavně málo turistů. Hezké fotky - mohla jsem zavzpomínat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA