Foto autorka
Letos poprvé
25. 6. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
29.6.2020 16:49
Nadi, paráda. My jsme včera prvně našli v zámeckých zahradách pár babek a růžovek, tak jsme dnes měli k obědu první letošní čerstvou smaženici...a byla vynikající...
Helena Votíková
27.6.2020 08:06
Naďo, namlsala jsi nás a tak jsme s Romanem vyrazili. Velký úspěch - 1 babka a 1 hořký hřib. Ale alespoň jsme prošli.
Miluše Hasenohrlová
25.6.2020 22:15
Naďo, i Já ráda jezdím do lesa a na houby.Ale trošku dál a ku Praze do brdských lesů k dceři.Procházky v lese miluji, to ticho také.Fotky jsou krásné.
Eva Mužíková
25.6.2020 16:17
Nadičko. Znovu Tě chválím nejen za opravdu povedené fotky, ale i za ty vyvolané chutě. Musela jsem honem zaskočit do lesoparku a nasbírat pár mladých růžovek. Mňam, také jsem si pochutnala.
Elena Valeriánová
25.6.2020 15:35
Zavírám oči a sním, sním o houbové vůni, o vůní jehličí, lesním tichu, jenž ruší pouze praskání větviček pod mýma nohama. Naladila jsi mě, jen co je pravda, na houbařskou notu. Brzy se vypravím s košíkem a kudličkou s kartáčkem. Uvidíme, jestli i u nás rostou. Krásná úvodní fotka, teď půjdu na ty ostatní.
Jana Šenbergerová
25.6.2020 15:17
Naďo, večer si dám aspoň míchaná vajíčka. Už ani nevím, kdy jsme byli naposledy na houbách.
Anna Potůčková
25.6.2020 12:59
Na výšlap za houbami bych se k Vám hned přidala. Krásné fotky a jen dodám, že houby mám ráda na všechny možné způsoby
Naděžda Špásová
25.6.2020 12:32
Díky moc, chci jen napsat, že jsem omylem ťukla na hvězdičky. Ale byla jsem skromná. :-)
Hana Nováková
25.6.2020 11:25
Houbová vycházka, chtělo to jako závěr hupsnout do vody. Jinak nasbíraly jste jich dost, byla určitě chutná smaženice. Miluji smaženici i sbírání hub. Nejvíc na mě působí lesní ticho, klid a vůně stromů, krásné vyčištění hlavy. Určitě jste si to užily, což dokládají i fotky...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA