Foto: autorka
Kůrovcové smutnění
2. 7. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Nováková
2.7.2020 20:03
Martino, díky za připomenutí kalamity, je to hrůza, než stromek vyroste a pak šmahem dolů. To je mi z toho smutno, holiny jsou k nekoukání
František Matoušek
2.7.2020 15:59
Je to děsný, ale jak tenhle boj dopadne uvidí až naši potomci. Přeji jim, aby se dožili doby, kdy lesy zase budou zelené.
Dana Puchalská
2.7.2020 15:04
Ano Martino, je to fakt
žalostný pohled na lesy. Byla jsem nedávno kousek u známých a žasla jsem, co se tam za rok změnilo. Ale školky v oplocenkách tam jsou... sláva.
Naděžda Špásová
2.7.2020 14:25
Martino, je to hrůza, taky je mi těch lesů hrozně líto, nevím proč, ale postihuje to i břízy. Škoda, nových stromů v lesích se asi nedočkáme.
Vladislava Dejmková
2.7.2020 14:14
Bohužel je to asi všude stejné. I u nás jsou lesy se spoustou mýtin a stromů stále ubývá. Jednak je to kůrovec, druhak tu hynou borovice suchem a pod tíhou jmelí. I tady se stromy vysazují, naštěstí jde už o lesy smíšené.
Zdenka Soukupová
2.7.2020 13:31
Nedávné jsem jela snad po roce po dálnici z Prahy na Brno. Na Vysočině jsem nevěřila, že jsem na Vysočině. Ty obrovské vykácené plochy, to se v člověku všechno sevře.... Snad všechny nově vysazené lesy vyrostou. Přeju to dětem a hlavně vnoučatům.
Anna Potůčková
2.7.2020 12:50
Ano je to velmi smutný pohled na vykácené a holé kopce, kde to bylo sám krásný vzrostlý strom. Bojím se, že na Hostýně kdysi uvidíme jen baziliku a stromy půjdou k zemi, poněvadž když jsem tam byla nedávno naposled jsou téměř všechny rezavé místo aby byly zelené
Věra Ježková
2.7.2020 12:37
Martino, jak víš, téměř nemám šanci dostat se do lesa. Vybrala sis dobré téma. Fotky jsou moc hezké. Lesům držím pěsti, i když jim to bude asi plad prtný. :-)
Irena Mertová
2.7.2020 12:27
Ano ano ano, mluvíte mi ze srdce! To by jeden zabrečel. Doufejme, že se zase lesy obnoví a dále nebudou ubývat. Také příroda ve městech..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA